Arama sonuçları: *

1. zerolite

Yardım DFS bilgisayardan işlemci alınır mı?

Dostlar selam, en son bu site güvenliydi arkadaşım işlemci alacak ve en ucuz şuanda burası. Bu siteyi önerdim ancak sorun yaşasın istemiyorum güvenli diye hatırlıyorum güncel alışveriş yapan var mı...
  2. zerolite

İntel grafik güncelledim ekran kontrast'ı arttı

Dostlar selam, İntel Grafik sürücüsünü güncelledim ve ekran kontrast'ı arttı. Bundan önce windows'un kurduğu ile kullanıyordum çok hoşuma gidiyordu, Şimdi DDU ile sıfırladım ancak windows herhangi bir driver kurmadı. Aygıt yöneticisinden güncelle dedim onu da yapmadı. ne yapmak lazım?
  3. zerolite

Yardım Ryzen 5 3600 Max hangi ekran kartını destekler ?

Ryzen 5 3600 Max hangi ekran kartını destekler ? Ekran kartını geliştirmek istiyorum.
  4. zerolite

Yardım Ryzen 5 3600 yeni soğutu ve UNDERVOLTAGE sonrası skorlar nasıl?

Merhaba dostlar, biliyorsunuz geçen günler bir konu açtım ve işlemcim boşta bile 75 derece olduğunu söylemiştim. bugün yeni soğutucumu bağladım (dark x125) ve baktım ısı değerleri hala yüksek buna karşılık olarakta undervoltage yaparak 1.2v a çektim. şuan stabil mi ? ısısı bana güzel geldi ancak...
  5. zerolite

Yardım ryzen 5 3600 yüksek voltaj çözümü ?

Dostlar biliyorsunuz ryzen 5 3600 gereğinden fazla voltaj çekiyor o yüzden fazla ısınıyor, performans düşürmeden bunu düşürmemin bir yolu yordamı yok mu? bi ara düşürmüştüm ama o zamanda performansta ciddi düşüşler vardı.
  6. zerolite

Yardım İşlemci boşta 80 derece

Arkadaşlar merheba, işlemcim ryzen 5 3600 ve şuan sistem boşta 80 derece az önce tuvalete git gel yaptığımda cpu yüksek ısı hatası aldım ve sistem yeniden başlatılmak üzere beklemekteydi şaşırdım durduk yere ne olmuş olabilir ?
  7. zerolite

Yardım VGASIZ I3 10100f ne anlama geliyor ?

Dostlar trendyoldan i3 10100f buldum 750 tl ye ancak gördüm ki vgasiz yazıyor bu ne anlama gelmektedir?
  8. zerolite

Ryzen 5 3600 undervoltage nasıl yaparım?

dostlar soğutucum bulunmadığı için undervoltage yapmıştım şimdi bios'u güncelledim ve ayarlarım sıfırladın nasıl yaparım kaç ay önce yaptığım işlem aklımdan silindi şuanda boşta 78-79 dereceleri görüyor yardımcı olursanız sevinirim
  9. zerolite

İşlemci birden fırlıyor

Dostlar işlemci boştayken ısısı fırlayıp hemen iniyor neden böyle ? sabit 49 ilerlerken bir saniyede 60 olup birden tekrar 49'a iniyor
  10. zerolite

İşlemci birden 66 dereceye fırlayıp düşüyor

Arkadaşlar sistem boşta hiç bir şey yapmıyorum sadece google chrome açık ancak normalde 53 derece civarı iken arada birden 66 ya fırlayıp düşüyor bunun sebebi nedir ?
  11. zerolite

Yardım D.A SİSTEM GÜÇ TERCİHLERİ NASIL OLMALI ?

Arkadaşlar sistemi açtığımda balanced moddaydı şimdi dengeliye çektim en fps'i vs hangi modda alırım ? @Abdullah Hacıgül
  12. zerolite

Güç Seçeneği Neye Göre olmalı

Neyi Seçmeliyim Arkadaşlar ?
  13. zerolite

Ryzen 5 3600 performans kaybi

Arkadaşlar işlemci gereksiz ısınıyordu ve bu videodaki işlemleri uygulayarak adamın yaptığı rakam yerine 38.00 yaptım ne yazsam en az kaybim olur ve sıcaklık suanki gibi kalır ?
  14. zerolite

Ryzen 5 3600 undervoltage

Arkadaşlar ryzen 5 3600 bildiğiniz gibi gereksiz güç çekiyor bende buna karşılık aşağıdaki video gibi yaptım ve 38.00 a çektim sizce ne kadar performans kaybim olur ekran kartına zararı olur mu 5600xt
  15. zerolite

D.A SİSTEM BİOS DA ALEV

Arkadaşlar bunu nasıl düşururum bios da 63 dereve resimj yükleyeli arttı
  16. zerolite

ryzen 3 3100 vs 1600 af

arada 120 tl fark var sizce hangisi daha iyi ve kullanışlı ?
  17. zerolite

İşlemciler arası fark

Hepsi birbiriyle yakın performans da sizce hangisini almalıyım ? Hepsi 2060 da darboğaz yapar mı ?
  18. zerolite

1600 AF + RTX 2060 Kullanım

Arkadaşlar 1600 AF 2060 a darboğaz yapıyor mu ? Ben tam yetiyor diye biliyorum ancak yaparsa almayacağım.
Geri