Arama sonuçları: *

1. MelowenX

Yardım Oyun oynarken ekran kapandı siyah oldu dondu APU SİSTEM

beyler tabire caiz altıma kaçırdım yardım edin bu bi işaretmi half life 2 aldım ilk oynayışımdı daha oyunu yeni öğreniyordum arkada dc de açıktı arkımla konuşuyordum bir anda monitör kapandı (no siginal verdi) ışık bile yoktu dc sesi gitti hiçbi ses ve görüntü yoktu pc çalışıyordu ışıklar...
  2. MelowenX

Yardım Garanti belgesi ile işlemcimi nerelerde tamir edebilirim? AMD

Beyler selam bundan 4 hafta önce işlemcim bozuldu Amd nin sitesinden yapmayı denedim ama bi türlü oturum açamadım olmadı yani dedim acaba burdan olurmu (trendyol dan) bana bunu gönderdiler biraz araştırdım bununla geçerli yerlere götürüp işlemciyi yaptırabiliyor muşuz pek bilmiyorum ama...
  3. MelowenX

Yardım AMD İşlemcimi nasıl garantiye gönderebilirim? Apu sistem ekran kartı ağırzası

İŞLEMCİM BOZULDU GARANTİYE NASIL GÖNDERE BİLİRİM??? AMD Hiç bişey bilmiyorum 0 dan baştan anlatabilirmisiniz bilmiyorum Türkiye ye destek varmı?? İşlemcimde sıkıntı var ve garantisi devam ediyor lütfen bu konuda bilgilendirirmisiniz? Ryzen 5 5600g
  4. MelowenX

Yardım APU sistem bilgisayar çalışıyor ama windows gelmiyor (ekran yok) AMD

İyi günler yardıma ihtiyacım var tam 5 gündür PC'yi açamıyorum tatilim boşa geçiyor bende Ryzen 5 5600G var ilk sorunum pazartesi gunu başlamıştı PC açılıyordu ama ekran yoktu bu olaydan önce monitörümün güç kablosu bozulmuştu tamir ettim eve gelip çalıştırdığımda donuşturucumunde bozuk olduğunu...
  5. MelowenX

Yardım Athlon 3000g yamuk pin kalemle düzeltilirmi?

Anlatmaya gerek yok yorum sizin
  6. MelowenX

Öneri 1500 TL ye ryzen 3 2200g 2.el alınır mı?

Selam gençler 1500 TL ye ryzen 3 2200g 2.el alınır mı? sizce kısa ve öz yszarsanız sevinirim
Geri