Arama sonuçları: *

1. S

MSI Anakartlarda AMD Ryzen 5800X3D Performans Artışı

Pek bir konusu geçmiyor Türkçe kaynaklarda, bu sebeple fikir alışverişi olabilir umuduyla konuyu açıyorum. Belki bu konuyu duymayan 5800X3D kullanıcılarına faydalı olabilir. MSI daha önce anakartların beta BIOS sürümlerinde getirdiği Kombo Strike özelliğini son BIOS güncellemesi ile birlikte...
  2. S

R7 5800X3D Aldığıma Biraz Pişman Oldum

Bildiğiniz üzere AMD işlemcinin yapısı sebebiyle undervolt ve overclock kilidi koydu bu işlemciye. Önceki 3800X ve 5600X işlemcileri undervolt ile çok stabil ve performanslı şekilde kullanıyordum. Intel'de durum nasıl bilmiyorum ama AMD işlemcili bilgisayarda normal takılırken, ani voltaj...
  3. S

BIOS'dan Ayarladığım CPU Frekansı Değişiyor

Merhaba arkadaşlar, Undervolt işlemi için 3800X işlemcimi 4475 mhz 1.3V şeklinde ayarladım. Fakat bazen ayarladığım frekansı tutmamaya başlıyor. Hatta normalde tam yükte 4475'e sabitlerken, 4.2 civarında gezinmeye başlıyor. Bunu genelde oyunlardan sonra özellikle MW sonrasında yapıyor. PSS...
  4. S

Ryzen 7 3800X Undervolt İşlemi Sizce Nasıl Olmuş?

Merhaba Arkadaşlar, Bildiğiniz üzere AMD işlemcilerde voltaj dalgalanması sebebiyle fanlar gereğinden fazla ses yapıyor. Sebebi anakart mı bilmiyorum ama voltaj konusunda çok bonkör bir sistem. 1.41 voltaj değerine yaklaşıyor gereksiz yere, bilgisayarı günlük kullandığımda. Bende performanstan...
Geri