Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Öneri Render ve Oyun için İntel İşlemci Önerisi

Merhabalar arkadaşlar, Bir arkadaşım render ve oyun için bir işlemci almak istiyor. Şuan aklındaki işlemci i5 12600k ama i5 12400'e göre Render performansı nedense daha kötü. Sizlerin bu belirtmiş olduğum işlemcilerin fiyatı kadar başka önereceğiniz bir işlemci mevcut mudur?
  2. enisberberr

Yardım Intel CPU + Nvidia GPU vs Amd CPU + Nvidia GPU?

Merhaba sevgili dostlarım, Uzun zamandır aklıma takılan bir soru... Hiç araştırmasını yapmadım fakat zamanında bir yorum görmüştüm... Mantık olarak düşündüğümde sistemimde Intel CPU ile Nvidia GPU olsaydı AMD CPU + Nvidia GPU'dan daha iyi verim ve daha sağlıklı FPS alabilirdim diye...
  3. enisberberr

Yardım Ani İşlemci Kullanımı Yükselişi

Merhaba sevgili dostlarım, Assasins Creed Odyssey girdim ve en yüksek ayarlarda yani Ultra High da biraz sistemi denemek istedim ve işlemci kullanımı genel olarak %50-60 larda gezsede yer geliyor %90 oluyor neden bu kadar oluyor darboğaz seviyesi diye biliyorum bu seviyeleri yanlış mıyım acaba...
  4. enisberberr

Yardım Ryzen 5 1600AF RX 5700 Performansı

Merhaba sevgili dostlarım, Elimde MSI GTX 1660 Super Gaming ekran kartı var ama birkaç probemden dolayı iade edeceğim eğer para iadesi yapılırsa farklı bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Şimdilik aklımda bu iki kart var...
  5. enisberberr

İşlemci Üzerindeki Termal Macunu Temizlenebilir mi?

Merhaba sevgili dostlarım, Yakın zamanda aldığım pc parçalarını bazı sebeplerden ötürü iade etme durumunda kaldım. Aklımda ki soru işlemci fanında thermal macun sürülü olarak geliyor ve bende fanı taktığım için doğal haliyle işlemcinin üst kısmı yani işlemci fanının işlemciye temas ettiği yerde...
Geri