Arama sonuçları: *

1. lMuratHanl

Çözüldü✓ aşırı ısınan işlemcim için soğutucu önerebilir misiniz? ?

kullandığım işlemci ryzen 5 3500x saçma sapan ısılara ulaşıyor basit bir oyun oynarkende ısınıyor AAA oyun oynarkende ısınıyor güzel bir soğutucu ve orijinal bir mx 4 termal macun önerebilir misiniz?
  2. lMuratHanl

Çözüldü✓ termal macunu çok koyarsak ne olur

işlemci ve ekran kartımın macunlarını yenilemek istiyorum. macunu çok ince mi sıkmalıyım, fazla sıkarsam ne olur, çok ince işçilik yapmam gerekirmi ?
  3. lMuratHanl

Çözüldü✓ rx 6600 ile uyumlu bir işlemci önerir misiniz?

rx 6600 almayı düşünüyorum elimde ryzen 5 3500x var ryzen 5 3500x bu ekran kartı için yeterli mi yoksa daha iyi bir işlemci gerekli mi önerileriniz bekliyorum.
  4. lMuratHanl

Çözüldü✓ İşlemcim aşırı ısınıyor termal macun öneririmisiniz

biraz baktım mx 4 almayı düşünüyorumda sizin farklı önerileriniz var mı ?
  5. lMuratHanl

Çözüldü✓ ryzen 7 3700x 3060 için yeterlimi

sistem upgrade i yapıcam anakartım 3. nesil amd işlemcilerini kabul ediyor sadece
  6. lMuratHanl

Yardım amd ryzen 3. nesil anakarta 5. nesil takarsak ne olur

anakartım da 3. nesil desteği var ama alıcağım ekran kartı için işlemcim yetersiz lütfen yardımcı olurmusunuz https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-b450m-a/
  7. lMuratHanl

Yardım İşlemci soğutucu alıcam lütfen yardım edin

https://www.hepsiburada.com/amd-wraith-prism-led-rgb-islemci-sogutucu-p-hbcv000014gm9n bu soğutucuyu almak istiyorum bunun üzerinde termal macun gelirmi gelmezse hangi marka termal macun almalıyım yada başka soğutucu önerileriniz var mı ? 1681688825 birde işlemcim ryzen 5 3500x 3 yıldır...
  8. lMuratHanl

Yardım 4 yıldır işlemci fanımı sökmedim işlemci yapışmışmıdır

sistemime upgrade yapmak istiyorum ama o kadarda teknin bilgim yok. işlemcim ryzen 5 3500x ve 4 yıldır hiç macun yenilemedim ve soğutucusunuda çıkarmadım. amd işlemcilerin yapışma durumunu biliyorum ve çıkarmaya korkuyorum.
  9. lMuratHanl

Yardım İşlemci fanı önerebilir misiniz? lütfen

ryzen 5 3500x kullanıyorum stok soğutucu yetmiyor ve 3 yıldır sökülmedi ve macunu değişmedi hem fan hemde macun önerebilir misiniz? ve ben bu değişimi kendim yapabilirmiyim zor mu ?
  10. lMuratHanl

Çözüldü✓ İşlemci upgrade i yapıcam yardımcı olurmusunuz

İşlemcin ryzen 5 3500x anakartım asus b450m a bunlara göre ekran kartı ve işlemci önerebilir misiniz?
Geri