Arama sonuçları: *

1. S

Ryzen 5 7600 RTX 4070 1080P de darboğaz yapar mı?

Ryzen 5 7600 RTX 4070 1080P de darboğaz yapar mı? 2k monitörüm yok arkadaşlar darboğaz söz konusu mudur?
  2. S

Ryzen 5 7600 ile valorantta 250 fps

Arkadaşlar apu olarak kullanıyorum ve 250 fps normal mi ? gayet hoşuma gitti :D
  3. S

Ryzen 5 7600 anakarta dpi hdmi takınca görüntü gelmiyor

7700XTden kurtuldum çok şükür, apu kullanmak istediğim de anakarta takıyorum dpi hdmi görüntü gelmiyor hiçbir şekil de ekran kartı takınca gt 610 geliyor? neden
  4. S

Ryzen 5 7600 Cinebench r23 skorları

5. S

Ryzen 5 7600 işlemci de sorun olup olmadığını nasıl anlarım?

Arkadaşlar selamlar, işlemcimde sorun olup olmadığını nasıl anlarım? yani hangi testlerle ve hangi sonuçlarla karşılaştırmam lazım. Sadece test etmek için soruyorum.
  6. S

AM5 Soketinde ki stok soğutucu nasıl çıkarılır

Arkadaşlar selam kule tipi soğutucum bugün geleceği için bu konuyu açıyorum, stok fan nasıl çıkarılır? am4 de stok fanı çıkardığın da işlemci stok fanın altın da kalıyordu. Am5 soketinde bu durum aynı mıdır? Kule tipi soğutucum bu...
  7. S

Ryzen 5 7600 Thermalright Burst Assassin soğutur mu?

Arkadaşlar selam, ben kule tipi soğutucu almıştım fakat iade ettim sebebi de soğutmayabilir korkusuydu, pazartesi öğleden sonra sistemime bunu alacağım. Ne düşünüyorsunuz 7600ü soğutur mu? Ayrıyeten muhtemelen çarşamba perşembe elim de olur ve bu zamana kadar işlemci stok fan da kullanacağım...
  8. S

İ5 12400F Vs Ryzen 5 5600

Arkadaşlar bu iki işlemci arasın da hangisi daha iyi hikayeli oyunlar ve rekabetçi oyunlar arasın da? ben bilerek intel topladım ddr5'e geçebilirim diye az masraf oluyor anakart ram değiştirmem gerek sadece 12400f mi daha iyi 5600 mü?
  9. S

i5 12400F Servisten gelen stok fanın altın da termal macun yok

Arkadaşlar işlemcimde termal macun var bir tane ice 4 diye bir bilgisyarcıdan alınan fan takılı kötü ama The Last of Us da 100 dereceye çıkıyor ben stok fanı takmayı düşünüyorum geldi şimdi macun yok altın da ama işlemci de var taksam sorun olur mu?
  10. S

i5 12400f için soğutucu önerisi

Bütçe 1k üstüne çıkamam 10 lira bile yardımcı olursanız sevinirim.
  11. S

Yeni aldığım işlemci The Last Of us da 100 derece oluyor

Arkadaşlar yeni aldım stok fan kırık çıktı gittim ice 4 aldım internetciden 300 TL'ye onu takıyorum The Last of Us da 100 derece oluyor oynamadım korkmalı mıyım yoksa ileride 1000 TL'ye fan alayım geri göndereceğim fanı zaten İncehesap gönderim yapacak fan tekrardan. Kanıtı bu
  12. S

Ryzen 5 5600 mü Intel Core i5 12400F mi?

İki işlemci arasın da hangisi daha iyi performans alır arkadaşlar 4060 Windforce ile ben 12400F aldım zaten anakartım Intel ama merak ettiğim için soruyorum
  13. S

Çözüldü✓ i5 12400f takmak zor mu

Arkadaşlar selam i3 13100f 4060 sistemim vardı işlemcimi satıyorum 2100 TL'ye yarın i5 12400f alacağım kendim hiç işlemci takmadım korkarım da biraz takması zor mu yardımcı olur musunuz bilgi verebilme şansınız var mı tereddüt edecek bir şey var mı? ve aldığım işlemci 12400f termal macunlu mu...
  14. S

i3 13100f occt test normal mi?

arkadaşlar yalnız test sırasındayken kapanma falan olmadı ama beyaz ekran girip gidiyordu normal mi bu? valorant girdim oynadım sorun olmadı ama bu kafama takıldı.
  15. S

Ryzen 5 5600 anlık sıcaklık değeri düşme

Demin Days Gone oynuyordum hafif takıla takıla bir anda sıcaklığım işlemcinin 70'den 55e düştü oyun kasmaya başladı bu neden olur? Tıtıtıı ses geldi işlemciden sonra
  16. S

Ryzen 5 5600 stok fanla kullanılmaz mı

Arkadaşlar bütçemin hepsini 19kyi pc aldım frekans tv 5i soğutucu alacak param kalmadı 5-6 ay götürmez mi şart mı ya
  17. S

RX 6600 i3 10100F darboğaz yapar mı?

Arkadaşlar bir süreliğine böyle idare edeceğim oyun oynatmayacak derecede darboğaz yapar mı örnek veriyorum Valorant oynarken FPS düşmesi yaşayarak mı oynarım hiç mi oynatmaz hikayeli oyunları vs Valorant'ı CS'yi?
Top Bottom