Arama sonuçları: *

1. Rhavenix

İşlemcim çok ısınıyor

Merhaba arkadaşlar mx6 macunu ile işlemciyi yeni macunladım kule tipi soğutucu takılı pc de (jelatini sökük) 80 dereceleri görüyor diye macunu yeniledim soğutucuyu takmak biraz zahmetli oldu ama taktım ve bir kaç gündür 75 derece falan iken bugün deli gibi yanıyor 85 derece altını görmüyor şu an...
  2. Rhavenix

Sizce ryzen 5 5500 mantıklı mı

uzun bir süredir ryzen 5 2600 kullanıyorum sistemde bir tek ekran kartı ve işlemci çok kötü durumda ve ikisini de değişmek istiyorum ilk işim işlemci değiştirmek olucak sizce ryzen 5 2600 satıp ryzen 5 5500 almak mantıklı mı ilerde ikinci elden de buna rx 6600 xt veya 6700 ile takviye yapmak...
  3. Rhavenix

Yardım Ryzen 5 5500 hangi ekran kartına kadar darboğaz yapmaz?

soru başlıktaki gibi amd ve nvidia olmak üzere ikisinden de nereye kadar destekleyebilir söyler misiniz
  4. Rhavenix

Yardım RX 6600 XT için işlemci önerisi

Başlıkta ki ekran kartı için işlemci önerisi yapar mısınız. Ryzen 5 5600x ile ryzen 5 5600 arasındayım çok bi fark olmayacaksa eğer ucuz olanı tercih etme taraftarıyım sizce hangisi mantıklı ayrıca ilerde sistem yükseltirsem sizce hangisi tercih edilmeli mesela örnek olarak 4000 serisine geçiş...
Geri