Arama sonuçları: *

1. A

Yardım İşlemcinin arka kısmına şu şekilde bir termal macun bulaştı

Bu macunu nasıl temizleyebilirim kontak temizleme spreyleri iş yapar mı? bu işlemciyi satacağım herhangi bir pininde sorun yok sadece macun bulaştı zaten işlemci hiç yüke felan da girmedi ama temizlemeden satmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  2. A

Yardım Bu işlemciyi nasıl temizleyebilirim macunun biraz kurumasını bekledim

Bunu nasıl temizleyebilirim veya ne yaparsam zarar vermeden macunu temizleyebilirim satacağım
  3. A

Yardım Bu işlemciyi nasıl çıkarabilirim yardım edin lütfen

Bu işlemciyi nasıl çıkarabilirim çıkarıp satmayı düşünüyordum ama şuan ki durumu biraz vahim içler acısı duruyor nasıl çıkarabilirim veya diğer fotoğrafta görünen termal macun bulaşmasından dolayı işlemciye bir şey olur mu
  4. A

Yardım 5700x3d 7800xt ye darboğaz yapar mı

750W gold psu ve b550 gigabyte anakartım var gaming x darboğaz olur mu
  5. A

Yardım 7800xt için 1080P de sıkıntı çıkarmıyacak ddr4 işlemci

B550 anakart ve ddr4 işlemci önerilerinize açığım niye ddr4 derseniz kendi işlemcimi satıp üzerine az biraz para koyup almak istiyorum anakartımı da satayım üzerine para koyucam darboğaz yapmayan bir işlemci önerisi lazım 5700x3d sizce dar boğaz yapar mı
  6. A

Yardım Termal macun sürerken anakarta macun bulaştı

Söyle bulaştı herhangi bir sorun oluşturur mu ssd nin üzerine bulaşmadı 1724413803 Daha belli oluyor buradan 1724413828 Daha belli oluyor buradan
  7. A

Yardım Sizce macun durumu yeterlimi nisanda sürdüm

Bu macun yeterli olurmu sizce fan temizliği yaparken gördüm
  8. A

Yardım Sizce bu macun fazlamı ona göre takacağım soğutucuyu?

Sizce fazlamı? 1681219093 Sizce yeterlimi
  9. A

Çözüldü✓ İnce hesaptan işlemci ve krynout termal macun aldım kaç gün içinde gelir?

İnce hesaptan alışveriş yapan varmı ortalama kaç günde geliyor
  10. A

Bu Ryzen 5 5600 işlemcide fan var mı bir bakar mısınız?

https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-5-5600-35-ghz-6-ekirdek-32mb-cache-am4-soket-7nm-lemci-p-HBCV000021L61L?url_src=and-product-detail
  11. A

Çözüldü✓ R 5 5600 vs i3 12100f testleri

Arkadaşlar bazı video testlerinde gördüğüm kadarıyla karşılaştırmalarda i31200f daha güçlü çikiyor fps açısından ama karşılaştırmalarda i512400f le kapışıyor sebebi nedir pc den pc ye değişirmi 5 5600 alacağım ama biraz içime şüphe düştü
  12. A

Ryzen 5 5600 um var ama

Belli bir süre eski bir kart kullanacağım sorun çıkarırmı parçalarda bir bozulma arıza vs olurmu bu olaydan dolayı? Kart olarak 9500gt kullanacağım ileride 3060 asus tuf gaming v2 oc edition alıcam
  13. A

Arkadaşlar işlemcim ryzen 5 5600 olucak ama ram

Ramler 3600mhz ama işlemci 3200 destekliyor yazıyor bir kaynakta doğrumu bu doğruysada bir problem çıkarırmı?
Top Bottom