Bu macunu nasıl temizleyebilirim kontak temizleme spreyleri iş yapar mı? bu işlemciyi satacağım herhangi bir pininde sorun yok sadece macun bulaştı zaten işlemci hiç yüke felan da girmedi ama temizlemeden satmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bu işlemciyi nasıl çıkarabilirim çıkarıp satmayı düşünüyordum ama şuan ki durumu biraz vahim içler acısı duruyor nasıl çıkarabilirim veya diğer fotoğrafta görünen termal macun bulaşmasından dolayı işlemciye bir şey olur mu
B550 anakart ve ddr4 işlemci önerilerinize açığım niye ddr4 derseniz kendi işlemcimi satıp üzerine az biraz para koyup almak istiyorum anakartımı da satayım üzerine para koyucam darboğaz yapmayan bir işlemci önerisi lazım 5700x3d sizce dar boğaz yapar mı
Arkadaşlar bazı video testlerinde gördüğüm kadarıyla karşılaştırmalarda i31200f daha güçlü çikiyor fps açısından ama karşılaştırmalarda i512400f le kapışıyor sebebi nedir pc den pc ye değişirmi 5 5600 alacağım ama biraz içime şüphe düştü
Belli bir süre eski bir kart kullanacağım sorun çıkarırmı parçalarda bir bozulma arıza vs olurmu bu olaydan dolayı?
Kart olarak 9500gt kullanacağım ileride 3060 asus tuf gaming v2 oc edition alıcam