Hacilar yeni sistem topladik ve monteledik ama amd 5.nesilde bios guncellemeden goruntu gelmiyor diye biliyorum, islemciyi takip biosa girip guncelleyebilir miyim yoksa illa eski nesil bir islemci takip oyle mi guncellemem lazim?
Arkadaşlar anakartim A320M-S2H ve işlemcim R3 3100 ama şuan işlemcimi R5 5600X e geçirmeyi düşünüyorum, islemciyi değişmeden önce ve degistikten sonra ne yapmalıyım? Bunlar uyumlu mu ve aynı zamanda stok soğutmanın yeterli olacağından şüpheliyim, yeterli olmaz diyorsanız hangi fanı önerirsiniz...
Cyberpunk oynamaya çalışırken fpsin çok düşük olduğunu farkettim, görev yöneticisinden baktığımda işlemcinin sadece %40 kadarının kullanılıdğını gördüm, ben bunu nasıl maksimum seviyeye taşırım?
Ben zaten açtığım konulardan da anlaşılacağı gibi işlemci arıyorum ve ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Sorum şu: R5 3600 ve 2600 arasındaki fark 400 TL'ye değer mi? Bide 3600 alırsan soğutucuya da 200 tl vereceğim.
İşlemci alacağım, 1500TL altı en iyi AMD işlemci nedir? Ben amazonda Ryzen 7 2700X buldum, bunu gelen stok fan ile kullanabilir miyim yoksa sıvı soğutma felan almam gerekir mi?