ecoya cektim hava sıcak diye birde macun değişmeye üşendim o yüzden 4.4 den 4 de düştü ghz hadi ona tamam dedim şimdi 3.4 de çalısıyor turbodayken bile oyun kasmaktan oynanmıyor varmıdır düzeltme taktiği ecoyu kapamadan
yüksek performansanstan dengeliye çeksem bile full güç kullanıyor gelişmiş ayarlardan düşürsem bile yüzdeyi banamısın demiyor yine full kullanıyor nasıl kısabilirim biosla falanmı
per core mu daha cok sıcaklık kısar yoksa all core mu daha cok sıcaklık kısar ona göre onu yapıcam belli bir süre veriyo yaparken biri yarım saat diğeri 50 dakika
sıvı alabilirim ama gereksiz ise almıycam 5600 ü sogutabilirmi düzgünce overclock varken 5 ghz olsa mesela 70 lerde tutabilirmi tutamazsa hangı sıvı sogutucu bunu yapabilir 240mm max olacak
suan bakım yaptıramadıgım için kısa süreli bir çözüm lazım işlemci 88 90 ları görüyor macun degisme vakti geldi ama değiştirmeden idarelik oyunlarda da fps düşürmeyecek bir taktik varmı
Eskiden overclock vardı stok soğutucu ile birlikte sıcaklıklar 79 80'i geçmiyordu sımdı Curve Optimizer acmama ragmen sıcaklık 85leri görüyor nedene ne olabilir?