Arama sonuçları: *

1. Dwayne

Yardım amd eco modda işlemci ghz düşmesi

ecoya cektim hava sıcak diye birde macun değişmeye üşendim o yüzden 4.4 den 4 de düştü ghz hadi ona tamam dedim şimdi 3.4 de çalısıyor turbodayken bile oyun kasmaktan oynanmıyor varmıdır düzeltme taktiği ecoyu kapamadan
  2. Dwayne

Yardım işlemci turbo boost kapanmıyor

yüksek performansanstan dengeliye çeksem bile full güç kullanıyor gelişmiş ayarlardan düşürsem bile yüzdeyi banamısın demiyor yine full kullanıyor nasıl kısabilirim biosla falanmı
  3. Dwayne

Yardım işlemci overclock kapalı olmasına ragmen yüksek watt

normalde 65 tüketmesi gereken işlemci 75 80 i görüyor ghz de düşük ama overclockda kapattım düzelmedi nasıl düzelir
  4. Dwayne

Öneri 5600 ucuz macun önerisi

stock fanla overclockluyum macun diş macununa döndüğü için kapadım şöyle max 150 liralık ucuz kaliteli bir şey lazım
  5. Dwayne

Yardım curve optimizer da hangi mod daha iyi

per core mu daha cok sıcaklık kısar yoksa all core mu daha cok sıcaklık kısar ona göre onu yapıcam belli bir süre veriyo yaparken biri yarım saat diğeri 50 dakika
  6. Dwayne

Öneri işlemci için sıvı sogutucumu kule tipimi

sıvı alabilirim ama gereksiz ise almıycam 5600 ü sogutabilirmi düzgünce overclock varken 5 ghz olsa mesela 70 lerde tutabilirmi tutamazsa hangı sıvı sogutucu bunu yapabilir 240mm max olacak
  7. Dwayne

Yardım curve optimizer ile overclock aynı anda olurmu

curve optimizer ile overclock aynı anda olurmu
  8. Dwayne

Yardım ısınan işlemciye kısa süreli çözüm

suan bakım yaptıramadıgım için kısa süreli bir çözüm lazım işlemci 88 90 ları görüyor macun degisme vakti geldi ama değiştirmeden idarelik oyunlarda da fps düşürmeyecek bir taktik varmı
  9. Dwayne

Öneri kule tipi işlemci sogutucusu onerisi

saglam bir şey lazım işlemciyi belki 5 ghz e kadar cıkarabilirim iyi sogutabilirse kasayada sıgacak bir şey olursa iyi olur kasa msi mag force m100a
  10. Dwayne

Yardım boşta güç tasarrufunda 60 derece calısan işlemci

macun degısme zamanı gelmiş gibi geldi bana ne sürülmeli iletkenliği kaç olursa daha iyi olur
  11. Dwayne

Yardım 5600 için sogutucu

söyle kaliteli 2 gün sonra elimde kalmayacak iyi sogutan bir şey lazım
  12. Dwayne

r5 5600 overclock ve stock fan ile max 82 derece

sizce nasıl deger bana spguk bile geldi 85 w çekerken bu degeri gördüm oyunda cinebench falan degıl
  13. Dwayne

Çözüldü✓ formattan sonra işlemci ısınmaya basladı

Eskiden overclock vardı stok soğutucu ile birlikte sıcaklıklar 79 80'i geçmiyordu sımdı Curve Optimizer acmama ragmen sıcaklık 85leri görüyor nedene ne olabilir?
  14. Dwayne

nfs unbound yüksek cpu kullanımı

darbogaz yiyiorum hayvan gibi donuyor oyun virüs programı falan bilen varmı güzel iş yapıcak
  15. Dwayne

14. nesil intel

şu yeni inteller alınır mı? sizce biraz yanıyor patlıyor gibi ama
  16. Dwayne

R5 5600 cinebench puanı halis mi ?

nasıl puanlar bence kötü gibi
  17. Dwayne

8 Çekirdek işlemci önerisi

8 çekirdek 16 izlek bütçe 7500
Top Bottom