Arama sonuçları: *

1. Adibss

İşlemci CPU %100 oluyor Yardım!!!!

Arkadaşlar Allah Aşkına Yardım Edin Sistem Daha 6 Aylık 2 Aydır Oynuyamiyirum Ekran Kartı gigabyte rtx3060 işlemci i3 12100f 16gb ram 500gb SSD Var bir şey Açık Olmamasına Rağmen Bu Sorun Var PC İsinmamasina Rağmen Boşta Olmasına Rağmen
  2. Adibss

Formattan Sonra İşlemcim Çok Çalışıyor

Windows 10 İndirdikten Sonra işlemci Kullanımım Boşta 30 Lolde %45-60 valoda %70 Felan Oluyo Yardım Edin Ne Denediydem Olmadı
  3. Adibss

cpu kulanımım neden çok

işlemcim i3 12100f rtx3060 ekran kartım var ben yanlışlıkla win11 yükledim valorant oynanmadığı için format attırdım o gün bu gündür pc süpürge gibi çalışıyor lol gibi oyunlarda bile kullanım %36 felan oluyo ne olur sinirden ağlıyacağım yardım edin
  4. Adibss

cpu kullanım oyunlarda çok artıyor neden

işlemcim i3 12100f rtx3060 ekran kartım var ben yanlışlıkla win11 yükledim valorant oynanmadığı için format attırdım o gün bu gündür pc süpürge gibi çalışıyor lol gibi oyunlarda bile kullanım %36 felan oluyo ne olur sinirden ağlıyacağım yardım edin
  5. Adibss

İ3 12100f İşlemcim Çok Isınıyor yardım Edin

Herkese selam Öncelikle Bilgisayar 1 Aylık Termal Macun Sorunu olmasına İmkan Yok Ben Bir Salaklık Yapıp Windows 11 geçtim Sonra Valorant Girmeyince Windows Kendi Sitesinden win10 Yükledim her şey Sıfırlandı Ekran Kartini Guncelledim Tek Ama İşlemci Lolde %50-60 Felan Kullanıyo Önceden Max %12...
  6. Adibss

Bu Modele AMD İşlemci Takılırmı

Cahilliğime Verin Ama Cidden Bilmek İstiyorum İşlemci Bu GIGABYTE H610M H 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart
  7. Adibss

Gtx 1060 6gb ekran Kartı için işlemci önerisi

Darboğaz Fln yapmasın ve uygun fiyatlı işlemci önerisi
  8. Adibss

Gtx 1060 için işlemci önerisi

Gtx 1060 için işlemci önerisi uygun fiyatlarla
  9. Adibss

Uygun Fiyatlı İşlemci Önerisi

İ5 3470 İşlemcim Var iğrenç 4gb Ekran Kartı Alacağım İnş Bunun İçin Uygun Fiyatlı İşlemci Önerisi Gerek
  10. Adibss

Uygun Fiyatlı İşlemci Önerisi

Anakart h61 4 veya 6 GB Erkan Kartı Alınacak Buna Göre güzel ve uygun fiyatlı işlemci
  11. Adibss

1050 ti Ekran Kartı İçin işlemci önerisi

Selam 1050 Ti İçin İşlemci Önerisi Verin Darboğaz Fln yapmasın rahat Oyntasın Anakart h61
Geri