Arama sonuçları: *

1. E

RYZEN 5 3600 ISINMA SORUNU ÇÖZÜMÜ !

Cidden bu sorunu yaşayan ve detaylı olarak dinleyip çözüm isteyenler okusun. İnce detayına kadar anlatıyorum. Evet arkadaşlar geçen aylarda çokça yazdım çizdim. Bir çok öneri tavsiye geldi. Sistemimi ince hesapa teknige yolladım bir sürü süreç yaşadım. Ama çözüm şudur ve kesin bilgidir. Kimisi...
  2. E

Aşağıdaki GPU'lardan hangisini 1600 AF ile sorunsuz kullanabilirim?

Ryzen 5 1600 AF işlemci düşünüyorum. Stok hali ile kullanacağım. Size bu işlemciye uygun ekran kartı olarak ne düşünebilirim ? Gtx 1650 Rx570 Rx 580 Rx 590 Rx 5500 XT aklımda 5500 xt var. Darboğaz sorunu Yaşar mıyım ? Yada diğer ekran kartları ile en ufak darboğaz sorunum olur mu
  3. E

Ryzen 3600 işlemcinin ısınma sorununu yaşayıp çözenler

R5 3600 işlemcide bizzat kendisi bu sorunu yaşayıp ve çözüme ulaşan kişiler yazabilir mi acaba. Sorunu yaşadım kasamı ince hesapa yolladım. Stok sogutucuyu değiştirip cooler master A71C RGB sogutucusunu hediye olarak takmışlar fakat durum hala aynı. Ypatıgım testlerde hala aynı değerler. 1 ay...
  4. E

İNTEL FANBOYLARI BURAYA

KRAL CEVABI ÇOK İYİ VERMİŞ
  5. E

R5 3600 ısınma sorunu yaşayanlar

Arkadaşla forumda yazıyorum 2-3 gündür. Bu sorunu yaşayıpta çözüme ulaşan 3600 kullanıcıları benimle iletişime geçebilir mi ? CBP yi kapatmadan çözüme ulaştıracak teknik bilgili yada aynı sorunu yaşayan birileri ulaşabilir mi rica etsem
  6. E

r5 3600 ilk denememde çok ısındı

Beyler sistemi test ettim. Call of duty warzone da 85 civarı takılıyor ama 90-91 max ise 94 dereceyi gördü i şlemci ve toplamda yarım saat falan oynadım. Ekran kartım 5600 xt 55-54 derece de gayet işi şekilde takıldı. Kasam corsair spec delta. Hiç bir izlediğim videoda 90 üstünü görmedim. Sol...
  7. E

AMD işlemci İNTELi artık dövüyor

Ben böyle düşünüyorum. Hem fiyat olarak hem kalite olarak AMD kendisini pazarda aşırı geliştirdi. Zen mimarisiyle çok iyi performanslar çıkarıyor. Şuanda bir çok kişi tercih ediyor ve bu gidişle AMD pazar lideri olacak. Sizin görüşleriniz nedir ? Sizde AMD mi İNTEL mi ?
Top Bottom