Arama sonuçları: *

1. R

Çözüldü✓ İşlemci ısı değerlerim normal mi ?

R5 5500 cezanne işlemci aldım ve stok soğutucum ile kullanıyorum boşta iken 40-42 derece apex gibi lol valorant gibi oyunlar oynarken ortalama 50-60 derece arası çalışıyor bu değerler normal midir ekran kartım rx580 8gb rog serisi stok soğutucunun üzerini temizledim ve mx-4 sürdüm bilgiler bu...
  2. R

Çözüldü✓ termal macun 2 kullanımlık

Arkadaşımla ikimiz ortak termal macun alıcaz aşırı iyi olmasına gerek yok ortalama olsa yeterli ikimizde 1 kere sıkıcaz yani 2 kullanımlık maç mg almamız lazım birde marka önerisi yaparsanız seviniriz
  3. R

Yardım r5 5500 vs r5 3600 ??

Başlıktaki gibi arkadaşlar 3600x te alabilirim oyun oynayacağım fps moba ağırlıklı
  4. R

Öneri Mevcut İşlemci Upgrade

Selamlar şu an kullandığım işlemci ryzen 3 3100 bunu satıp işlemci almayı düşünüyorum kendi işlemcimi 1300 e alıcı buldum 15 gün sonra satışı yapacağız benimde kenarda 1500-1600 tl param var bütçe belli yani max 3k ya çıkabilirim ikinci el alacaığm gibi duruyor zaten şimdi asıl soruma gelelim...
  5. R

ryzen 5 5600 vs ryzen 7 3800x

Arkadaşlar alacağım işlemci başta r 5 5600 idi ama sonra uçuk fiyatları görünce vazgeçtim ona mudair r 7 3800x var piyasası biraz daha düzgün uygun fiyatlı ne diyorsunuz yakın performans alır mıyım kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
Top Bottom