Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Windows 10 Sistem Kesintileri %100 Cpu Sorunu

Windows 10 Kurduğum Bilgisayarımda %100 cpu oluyor ve bunu sistem kesintileri yapıyor ekran kartı güncel cmd'den sfc/scannow yaptım gene düzelmedi usb girişlerini kontrol ettim onlada alakalı değil sebebi nedir acaba oyunlarda drop yapıyor
  2. E

4 Çekirdekli İşlemci 2 Çekirdek Olarak Görünüyor.

Arkadaşlar İ5 3470 İşlemcide 4 çekirdek var iken 2 çekirdek olarak görünüyor sebebi nedir
  3. E

Çinden Aldığım İşlemci Kaç Güne Gelir?

Arkadaşlar Çinden İşlemci Aldım 10.07.2020'de 17sinde İstanbula Geldi 5 Gündür İstanbul Başakşehir AVR de gözüküyor ne yapmalıyım? geçen senede kargo almıştım çinden kapıya fırlatmışlardı
  4. E

İ5 3470 istediğim performansı verirmi?

Arkadaşlar aklımda bu işlemciyi almak var Gta 5 Ark Rust Tarzı Oyunları Oynatırmı Csgo Falan Valorant Gibi Ekran Kartım Gt 730 4 Gb Ram: 8gb DDR 3 1333mhz anakartım 1155 pin destekliyor psu 350watt
  5. E

Çinden İşlemci Önerisi

Arkadaşlar Çinden İşlemci alıcam 200 tl bütçem var öneriniz varmı gt 730 4gb ile ve 8 gb ramn ile kullanıcagım gta 5 rust tarzı oyunları acabilecek oynatabilecek varmı acaba yoksa bütçemi arttırammı
  6. E

intel g2030 yerine işlemci önerisi

arkadaşlar elimde 300 350 tl bi para var ve bu işlemcinin daha üstünde işlemci almak istiyorum arkadaşlar 300tlnin az olduğunu biliyorum önerin diyorum o yüzden bekliyorum önerilerinizi
  7. E

750pin anakarta hangi işlemci önerirsiniz

arkadaşlar çok bütcem yok 750 pinli anakartım var ddr3 gtx 730ti 4gb var bunu destekleyen işlemci linkleri atarmısınız?
Geri