Arama sonuçları: *

1. Aydi

Öneri Ryzen 5 5600 için hava soğutma önerisi?

Arkadaşım için bakıyorum bütçe max 1500tl ama 1000tl vermek de önceliği. İşlemciye hız aşırtmayı da düşünüyorum RX 6700 XT ile 2k çözünürlükte kullanılacak, overclock da kaldırabilecek bir hava soğutma olursa iyi olur. 1000-1500 aralığındaki soğutucu önerilerinizi bekliyorum.
  2. Aydi

Yardım 7500F ile 6900XT 4K'da darboğaz?

Soru yukarıdaki gibidir 9700x almayı düşünüyordum ama sonradan 8.000TL cebime kalır diye 7500F alma planım var şimdilik amacım sadece oyun oynamak. 4k monitörüm var, 7500F ile 6900 XT 4k'da darboğaz yapar mı? Eğer yaparsa % kaç yapar?
  3. Aydi

Yardım Cpu degisimi sonrasi p95 testinde pc cokuyor

İyi geceler arkadaşlar, bugün pcden 7500f işlemcimi cikarip satin aldigim 7800x3d'yi taktim. Bilgisayar sorunsuz acildi, islemci biosta 32 derece, masaustunde bosta 40 derecede takiliyor bitfenixin 360mm sivi sogutmasi ile kullaniyorum, thermal macun olarak da mx-4 surdum. Cpu burner testinde...
  4. Aydi

Yardım Hazir sistem stok fan yok?

1 hafta once vok friday hazir sistem aldim elime ulasti islemcinin stok fani konulmamis bu benim icin sorun degil kule tipi sogutma takicam fakat onun disinda bir sikinti var mi bakar misiniz kasanin fotograflarini biraktim detayli fotograf gerekirse de atarim yardim ederseniz sevinirim.
Top Bottom