Arama sonuçları: *

1. NoctuaFanBoyu

AMD 9000 Serisi İşlemcilerin Çıkış Tarihinin İleri Alınmasındaki Muhtemel Sebep

Herkese merhaba. Bildiğiniz üzere son dönemde İntel genel olarak yanlış voltaj ayarı kaynaklı işlemcilerinde büyük sorunlar yaşıyor. Bunun üzerine AMD nin de çıkış tarihini ileri alması da 9000 serisinde de problem olabileceği şeklinde yorumlanmıştı. Ancak son çıkan haberlere göre tarihin ileri...
  2. NoctuaFanBoyu

Öneri H81 Anakarta İşlemci ve Ram Önerisi

Elimde Casper (ECS) H81H3-M7 anakart mevcut. İşlemci ve RAM mevcut değil...
  3. NoctuaFanBoyu

Yardım Anakart işlemci uyumu

Elimde foxconn g31mxp anakart var ve ben bu anakartın biosunu 771 pin xeon işlemciler için modladım. Aliexpressten de modlu xeon e5450 işlemci satın aldım ve almadan önce satıcıya çalışıp çalışmayacağını sordum. Biraz önce satıcı çalışmayacağını ve siparişi iptal etmemi söyledi. Şu an iptal...
  4. NoctuaFanBoyu

G31 anakarta işlemci önerisi

Merhabalar eski bir sistemim var ve başka sisteme geçme gibi bir şansım yok bu sisteme öncelikle işlemci ve ram sonra ekran kartı yükseltmesi yapmak istiyorum Foxxcon g31 mxp E5200 işlemci 2gb ddr2 ram Hd4550 ekran kartı 300w psu Bu anakarta takabileceğim ve stok halde gtx 1050 ye darboğaz...
  5. NoctuaFanBoyu

X3440 fiyatı

Aliexpresste x3440 46 tl ye satılıyor bunun fiyatı normal midir eğer değilse fiyatı ne kadar olmalıdır
Geri