Arama sonuçları: *

1. Yasin Çelik

AMD Ryzen 5000 Serisi Satışa Sunuluyor!

AMD, resmi İnstagram Türkiye hesabından; Ryzen 5000 serisi işlemcilerin 5 Kasım'da satışa sunulacağını duyurdu.
  2. Yasin Çelik

Pini kırıldığı halde çalışan işlemci?

Arkadaşlar bugün Letgo'da bir R5 1600 ilanı gördüm. Fiyatı 550TL ve satıcı pinlerinden birinin kırıldığını söylemiş. Ancak işlemcinin çalıştığını, isteyenin test edebileceğini belirtmiş. Gerçekten böyle bir şey var mı, işlemcinin 1 adet pininin kırılması olumsuz bir durum oluşturur mu? "Söz...
  3. Yasin Çelik

i5-9400f'e Çekirdeği Az Diyenler Neden 3500x Öneriyor?

Arkadaşlar forum içerisinde sık sık denk geliyorum. Artık bunun hakkında konu açma gereği duydum. Konu i5-9400f'e gelince yok 6 thread işlemci mi kaldı geleceğe dönük değil artık oyunlar çok çekirdek performansına önem verecek... diyenler (ki doğru söylüyorlar) neden AMD R5 3500x işlemci için...
  4. Yasin Çelik

Bu İşlemcinin Modeli ve Ederi Nedir ?

Elimde eski bilgisayarımdan söktüğüm bir işlemci var dostlar. Ancak bu eski nesil işlemcilerden pek anlamıyorum. Bu işlemcinin adı nedir ? Mümkünse ark.intel 'den bu işlemcinin sayfasını atabilirseniz sevinirim. Eğer satarsam ne kadar eder, günümüzde hala kullanılabilecek bir işlemci mi öğrenmek...
  5. Yasin Çelik

AMD Ryzen 3 3100 ve Ryzen 3 3300X Duyuruldu!

AMD Ryzen 3 3100 ve Ryzen 3 3300X Duyuruldu! Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan 3. nesil AMD Ryzen 3 serisi, bugün yapılan bir basın duyurusu ile resmiyet kazandı. AMD Ryzen 3 3100 ve Ryzen 3 3300X, yeni fiyat/performans kralları olmaya hazırlanıyor! Düşük Bütçeli Sistemlerin Yeni Kralı: AMD...
  6. Yasin Çelik

Çin’de Sahte Intel İşlemci Satışı Patlak Verdi !

Çin pazarında satışa çıkan sahte Intel işlemcilere karşı Intel yasal işlem başlatıyor. Çin’de HKEPC kaynaklı yayınlanan bir rapor, ülkenin Intel CPU perakendecilerinin büyük bir sahtecilikle karşı karşıya kaldığını ortaya koydu. Rapor, Çinli CPU perakendecilerinin çok sayıda sahte işlemciyi RMA...
Top Bottom