Arama sonuçları: *

1. F

apu işlemcinin ekran kartının mhzi ramleri etkilermi ?

hp 15s eq3014nt modelini aldım amd radeon grafik kartında şöyle bir ibare gözüme çarptı ddr4 1333 mhz çekirdek saati 1800mhz bu ibare hali hazırda 3200mhz olan ramimi daha düşük seviyede çalıştırmasına neden olurmu böyle birşeyi sormamın sebebi 2 ram farklı oldugunda düşük mhz çalışıyorsa...
  2. F

İ5 1235g7 vs ryzen 5 5500u laptop

Laptop alacagım ve iki islemci arasında kaldım . Oyun performanslarının cogunda ryzen fps olarak üstün ama yinede göruslerinizi bekliyorum..
  3. F

Hangi islemciyi tercih etmeliyim ?

İ5 1135g7 mi ryzen 5 5500u mu Alacagim laptopta 2 ayri islemci secenegi vsr media markta calisanlara sordugumda inteli onerdiler ancak test videolarinda oyunlarda fps olarak ryzen on oyundan sekizinde daha yuksek performans veriyor. Kullanım amacım valorant tarzi oyunlar oynamak onerilerinizi...
  4. F

Ryzen 5 5500 u vs i5 1135g7

Bu iki islemciden hangisi daha iyi oldugunu soylerseniz sevinrim ?
  5. F

İşlemci Çekirdek Sayısı Nedir ?

İşlemcinin çekirdek sayısının herbirinin ayrı görevlere dagıldıgını internetten ögrendim fakat size sorum şu : Şuanda 4 çekirdekli işlemciye sahıbım msconfig den 4 çekirdegide aktif ettim fakat ben sadece 1 seçeneginde tutarsam çekirdek sayısını daha çok performans alırmıyım sadece tek bir oyun...
  6. F

İşlemci Çekirdek Sayısı ?

İşlemci çekirdek sayısının ne anlama geldigini kulaktan doldurma bilgilerlede olsa biliyorum fakat ögrenmek istedigim şey şu : benim 4 çekirdege sahip işlemcim var şuanda 4 ünüde msconfig yani sistem yapılandırmasından aktif ettim sadece 1 seçenegini yapsaydım daha çok performans alırmıyım...
  7. F

E6500 vs q9500? Hangisi daha iyi

Arkadaslar e6500 ün hizi daha yuksek ama duyduguma gore hiz=performans deilmis 2 islemci arasindaki performans farki nedir yardimci olursaniz sevinirim?
  8. F

Sistem Upgrade Hakkında

İslemcim ,intel e6500 4gb ram var Sizce islemcimi deistirip q9500 mu almaliyim yokss 4 gb ı 6 gb a mi yukseltmeliyim
  9. F

Anakartıma Takılacak En İyi İslemci !?

Anakartim foxconn g41 mxe -k DDR 3 ram soketlerine sahip fazla bir butceye sahip olmadigim icin anakartima takabilecegim en iyi islemciyi ogrenmek istiyorum yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekürler.
  10. F

gta 5 pc kaldırırmı ?

bildiginiz üzere gta 5 ücretsiz oldu işlemci intel pentinium e 6500 4 gb ram ekran kartı yok sizce gta 5 i indirsem başıma neler gelir yazarsanız sevinirim !
Geri