Arama sonuçları: *

1. Merdo.

9800X3D vs 9950X3D hangisi ?

Arkadaşlar 9800X3D işlemcimi kullanmaktayım sizlerin bildiği gibi oyunlarda 1.sırada yer almaktadır 9800x3D işlemcisi candır. Benim çok inatçı bir arkadaşım var 9800x3D çok daha iyi dememe rağmen 9950x3D daha iyi demekle ısrar etmektedir iddia'ya girdik yani iddia dediğim öylesine zevkine ona...
  2. Merdo.

R9 9900X vs 9800X3D hangisi kullanılmalı ?

Arkadaşlar sizce hangi işlemciyi kullansam genellikle FPS oyunları oynuyorum bazen video+edit yapıyorum lakin öyle çok yapmıyorum hani ağır işler yapmıyorum R9 9900X kullanmaya devam mı edeyim yoksa R7 9800X3D işlemcimi takayım mı geri ? Çözünürlük 4K Monitörüm var. FPS oyunlarında 2K çözünürlük...
  3. Merdo.

Çözüldü✓ R7 9800X3D'den R9 9900X'e Geçtim

R7 9800X3D işlemcisinden R9 9900X işlemcisine geçiş yaptım ve deneyimlerimi paylaşmak istedim. Açık konuşayım: 2K ve 4K çözünürlükte 9900X’in verdiği akıcılık farkı gözle görülür şekilde daha iyi. 9800X3D kullanırken FPS çok yüksekti ama oyun içinde o pürüzsüzlük hissi yoktu. Kağıt üzerinde 320...
  4. Merdo.

Çözüldü✓ 9800x3D'den 9900X geçiş

Arkadaşlar hepinize iyi geceler. Ben 4K Monitör aldım forumda'da açmıştım zaten konusunu her neyse asıl konuma geleyim beyler 4K monitörüm olduğu için 9800X3D işlemcisi artık boş geliyor bana bu yüzden 9900X alsam daha mı çok iyi olur ?
  5. Merdo.

İşlemci macunu yeniledikten sonra problem

Arkadaşlar işlemci termal macun yeniledim birde thermalight kiti vardı şimdi güçlendirme kitini söküp anakartın orijinal braketini taktım fakat ekran kırmızı yanıp sönüyordu. Bir daha işlemcinin macununu açıp silip yeniledim belki tam oturmamıştır diye lakin baktığımda tam oturmuş hareket bile...
  6. Merdo.

9950X3D vs 9900X3D hangisi alınır

Arkadaşlar yakın zamanda başlıkta belirttiğim iki işlemciden birini almayı düşünüyorum hangisini alsam mantıklı olur ?
  7. Merdo.

Çözüldü✓ Thermalright ASF-Siyah AM5 CPU Tutucu

Başlıkta belirttiğim güçlendirme kitini kullanıyorum. Şu videodaki gibi anakarta monte ettim: Farklı bir işlemci takmak istediğimde, montaj vidalarını sökmem gerekir mi yoksa işlemciyi doğrudan kenarlarından tutup çıkarabilir miyim?
  8. Merdo.

Termal macun önerisi

https://www.incehesap.com/thermal-grizzly-hydronaut-26g10ml-gri-termal-macun-fiyati-84699/ Arkadaşlar bu mu iyi yoksa MX-6 Mı ? İşlemcim 9800X3D
  9. Merdo.

Çözüldü✓ 9800x3D işlemcisiyle oynayabilecek oyunlar

Arkadaşlar yeni bir ekran kartı alana kadar işlemcimle hangi oyunları oynayabilirim ? :D
  10. Merdo.

İşlemci tarafında oyunlar için en iyi işlemci hangileri ?

Arkadaşlar intel ve amd olarak sıralamada hangileri en iyi ?
  11. Merdo.

9800x3D BIOS ayarı nasıl olmalı

Arkadaşlar chatgpt şöyle bir ayar önerdi sizce bunu yapayım mı ?
  12. Merdo.

Aıda64 9800x3D Test bilgisi

Arkadaşlar yaklaşık 10 dakika bir test ettim 9800x3D tam yükte 65 Dereceyi geçmedi sizce çok iyi mi ? Sıvı soğutucum Arctıc Liquid Freezer III 360MM
  13. Merdo.

Çözüldü✓ Termal macun ne zaman yenilenmeli

Beyler işlemci macunu ne zaman değiştirilmeli ?
  14. Merdo.

İzopropil alkol aldım güvenilir mi ?

Arkadaşlar aşağıdaki linkteki spreyli izopropil alkolü aldım sizce nasıl ? https://www.hepsiburada.com/luxor-kimya-99-9-saf-ipa-izo-propil-yuzey-temizleyici-750-ml-p-HBCV00005Y21Y7?magaza=LUXOREND&
  15. Merdo.

İzopropil alkol Önerisi

Arkadaşlar termal macunu çok daha rahat silebilmem için İzopropil alkol önerisi istiyorum sizlerden şimdiden teşekkür ederim.
  16. Merdo.

Çözüldü✓ İşlemci için macun önerisi

https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/termal-macun/arctic-mx-4-yuksek-performansli-termal-macun-20gr-ar-actcpd00001b.html#!prettyPhoto Arkadaşlar 20GR MX-4 alayım mı fiyatı çok makul ve işlemcim 9800x3D soğutur mu iyi bir şekilde hep MX-6 kullandım biraz MX-4 kullansam ne olur soğukluk...
  17. Merdo.

İşlemci termal macun önerisi

Arkadaşlar hep MX-6 kullandım halende stokta duruyor MX-6 lakin MX-6'dan daha iyi termal macun var mı? varsa da link atar mısınız.
  18. Merdo.

9800x3D + MSİ PRO X870-P

Arkadaşlar MSİ Pro x870-P anakartım var şuan BIOS versiyon olarak A31 yüklü en son sürüm yüklü yani. 7800x3D işlemcisinden 9800x3D işlemcisine geçtim fakat işlemciyi taktığım zaman görüntü gelmedi ekrana pc açık iken kapattım kargodan teslim edildiği gibi kapağı açıp kasanın eski işlemcimi söküp...
  19. Merdo.

Çözüldü✓ 9800x3D işlemci görüntü vermiyor

Arkadaşlar 9800x3D işlemcisini aldım Anakart modelim MSİ PRO X870-P bios sürümüm A31 en sürümde yüklü fakat görüntü gelmiyor ekrana işlemciyi söktüm macunu da yeni sürmüştüm fakat söktüm diye sildim yeniden süreceğim şuan iş yerine gideceğim için geri takmadım anakarta işlemciyi acaba ilk...
  20. Merdo.

R7 9800x3D işlemcisi

düşüncesi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim. 9800X3D aldığım için iyi mi yapmışım yoksa 9950X işlemcisini mi alsaydım 2K da oynamak için ve 1080P’de Ekran kartım RTX 4070 Super Ramler 64GB 6000MHz
Geri