Arama sonuçları: *

1. The Magma Boss

AMD Ryzen Master Sorunu

Selamlar, kullandığım işlemci R5 4600H. İlk kez az önce yüklemeyi denedim fakat bu uyarı karşıma çıktı. Sizce destek ne zaman gelir? Veya gelir mi? Ya da bunun bir çözümü varsa yardımcı olur musunuz?
  2. The Magma Boss

AMD İşlemcilerde Kutudan Termal Macun Çıkıyor Mu?

Dostlarım soru başlıkta mevcut. Kutudan çıkıyor mu yoksa işlemci soğutucu macunlu bir şekilde mi geliyor?
  3. The Magma Boss

Oyunlarda İşlemci Sıcaklığı Görme

Selamlar dostlar. Msi afterburner üzerinden işlemci sıcaklığımı göremedim. Zannedersem yok. Oyun içerisinde cpu ve gpu kullanımı ve sıcaklıklarını gösteren bir uygulama önerir misiniz?
  4. The Magma Boss

İşlemci ve GPU Testleri

Selamlar dostlar. Bilgisayarı yeni aldığımızda işlemciyi ve ekran kartını zorlayacak, herhangi bir sorun olup olmadığını belirleyecek testler önerir misiniz?
  5. The Magma Boss

Yardım Ryzen 3 3100 vs Ryzen 5 1600 AF

Selamlar dostlar. Abdullah Abinin yeni yayınladığı videoyu görmüşsünüzdür. Oyun performanslarında çoğunda 3100 önde fakat renderda biraz daha geride. Fiyat olarak şu sıralar pahalı fakat ileride makul bir fiyata düşecektir diye tahmin ediyorum. Sorum şu, render, edit ve montaj işleriyle...
  6. The Magma Boss

R5 1600AF O.C

Selamlar dostlar. Birkaç sorum olcaktı. Bu işlemciyi aldığımda 4 ghz seviyelerine oc yapmayı düşünüyorum. Bunun için gelen stok soğutucu yeterli olucak mıdır? Anakart olarak da b450 serisi bir anakart düşünüyorum.
  7. The Magma Boss

R5 2700x vs R5 3600 (Hangisi daha iyi?)

2700x in 8 Core 16 thread fakat 12nm 3600 ise 6 Core 12 thread fakat 7nm Hangi işlemci daha iyidir? Oyunlarda hangisi daha iyi performans gösterir?
  8. The Magma Boss

Ryzen 5 1600 12nm İşlemci Gtx 1660 Super'i besleyebilir mi?

Yakın zamanda toplamak istediğim bi sistem fakat işlemci yetersiz mi kalır bir tık yükseltmeli miyim diye sorular oluştu kafamda. Yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom