Arama sonuçları: *

1. MamiKK

Çözüldü✓ Ekran kartıma işlemci önerisi?

9060xt aldım, R5 5600X var yeter mi yükseltmek gerekir mi? Yükseltilirse 7K bütçem var AM4 önerilerinizi bekliyorum
  2. MamiKK

İşlemci termal macununu değiştirmeli miyim?

Yük altında mı bilmiyorum ama oyunlarda 65 i geçmiyor En son 1.5 yıl önce sürdüm, İndirimlerdende mx6 macun aldım. Değişmek fuzuli mi olur sizce Mx6 yı sürmezsem ömrü vs var mı kullanmazsam bişey olur mu mx 6 ya
  3. MamiKK

Ryzen 5 5600X Sıcaklık değerlerim normal midir?

Soğutucu olarak wraith prism rgb kullanıyorum ve oyunlarda 70-72 dereceleri görüyorum sizce normal bir değer mi fazla mı, şahsen bana fazla geldi bir sorun yaratırmı bilmiyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum BF 2042 de 72 civarında dolaşıyor, Valoda 66 CSGO da 68 Bazı oynadığım diğer oyunlardada...
  4. MamiKK

Yardım İtopyadan 3369₺ ye aldığım R5 5600X geldi

Bende suan r5 3600 var takılı olarak, 5600x i takmadan önce bios güncellemesi gerektigini biliyorum fakat elimde Flashbellek yok simdi islemciyi takarsam ne gibi seyler başıma gelir?
  5. MamiKK

3369₺ ye R5 5600X Aldım

Ho mu Go mu? Cok icime oturdu bi an :( 1671782363
  6. MamiKK

İtopya aralik ayi indirimleri

Arkadaşlar ben itopyadan kaptım valla birde mld 480gb ssd ekledim 550+3350 ye isimi kapattım ben alabilen var mi baska biseyler
  7. MamiKK

Yılbaşından önce işlemci upgrade etmek

R5 3600 var suan sistemimde r5 5600 e yukseltmek istiyorum sizce aradaki fark deger mi, 3600 u 2. Elde satacagim. Yılbaşından önce mi almalıyım bu son indirimlerde yoksa şimdi alayim mi
  8. MamiKK

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600x v Ryzen 7 3700x

Merhaba, islemcimi degistirmek istiyorum iki şık arasinda kaldim, sizce hangisini neden almali?
  9. MamiKK

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600x kurulum tarzi bisey gerekiyormu?

Merhaba uzun düşünüş sonrasi ryzen 5 5600x alip sistemimi upgrade etmeye karar verdim fakat internette gördüğüm bazı yorumlar kafami karıştırdı, Benim merak ettigim ben islemciyi alsam anakartim b450 ye taksam çalışırmi herhangi bir mudahelem gerekiyormu bir yazilimsal felan bilmiyorum sizlere...
  10. MamiKK

Çözüldü✓ ryzen 5 3600+b450 vs ryzen 5 5600 vs i5 12. Nesil+b660

Arkadaşlar merhaba sistemimden memnun degilim ve upgrade etmek istiyorum. Suanki sistemim ryzen 5 3600+b450s2h Ryzen 5 5600+b550 anakart alasim var. Yada çoğu arkadasin onerdigi gibi 12. Nesil i5 ve b660 anakart alacağım, hangisini alsam bilemedim. Ekran kartım ise rx6600xt
  11. MamiKK

Çözüldü✓ RX6600XT Ekran Kartına İşlemci Arıyorum

Merhaba şuanda sistemimde RX6600XT ve R5 3600 bulunmakta işlemciyi değiştirmek istiyorum darboğazdan ötürü, R5 5600 veya 5600X almayı düşünüyorum sizce başka bir işlemci mi alayım yoksa bunlar uygun mu bilen arkadaşlar var ise neden hangisi yazarsa sevinirim.
  12. MamiKK

R5 3600 + RX6600XT Darboğaz

Sistemi bir kaç ay önce 9600TL ye aldım, ilk başlarda çok darboğaz olmasada şuan fazlasıyla darboğaz yapıyor ETS2 de full ayarlarda 60 fps oynuyorum, işlemcimi değiştirmek istiyorum R7 3800X / R7 5600X Bu iki işlemcinin fiyatı hemen hemen aynı, sizce hangisini almam daha mantıklı olur yada R7...
  13. MamiKK

İşlemci uyumluluğu

Bu anakart modeline ekran kartı ve işlemci arıyorum, sistemim eski, işlemcim APU Nerden bakmalıyım, nasıl ilerlemeliyim? Yardımcı olabilecek var mı? Bilenler yazarsa sevinirim. SİSTEMİM 4 GB DDR3 RAM Intel Pentium 2.8 GHz (APU) Pegatron IPXSB Anakart
  14. MamiKK

Anakart-İşlemci uyumluluğu

Bu anakart modeline ekran kartı ve işlemci arıyorum, sistemim eski, işlemcim APU Nerden bakmalıyım, nasıl ilerlemeliyim? Yardımcı olabilecek var mı? Bilenler yazarsa sevinirim. SİSTEMİM 4 GB DDR3 RAM Intel Pentium 2.8 GHz (APU) işlemci Pegatron Anakart 1588134097 Pegatron IPXSB Intel H61 1155...
  15. MamiKK

İşlemcinin coronasız olması

Occt de boşta böyle gözüküyor, coronasız, 11 yaşında alıcısına şimdiden hayırlı olsun ğwfkaicmaifowüfkwüfkwüfksidpwüfswpfk
  16. MamiKK

İşlemci Sıcaklığı

İşlemcim çok yüksek sıcaklık değerlerini görüyor, eski bir işlemci olduğu için termal macunu felan kurumuş, eski sistem olduğu için termal macun almam mantıklımı ve almazsam ne gibi kötü sonuçlar ortaya gelir? SİSTEMİM : Intel Pentium 2.8 GHz (APU) 4 GB DDR3 Ram
  17. MamiKK

İşlemci sıcaklığı

Bilgisayar sistemimde sadece işlemci var, APU sistem deniliyor sanırım, işlemcim Intel Pentium, Bilgisayara occt indirdim sıcaklık değerlerine bakıyorum boşta 100 derece diyor ama yük verincede 100 derece diyor, occt doğrumu gösteriyor bilemiyorum ama bu sıcaklığı önlemem için ne yapmalıyım...
Geri