Arama sonuçları: *

1. !Mete

İşlemci zorlanır mı ?

Arkadaşlar ben artık razer uygulamasını başlangıçta açmayacağım. Bu yüzden de farenin ayarları sıfırlanıyor. 500hz yaptığım ayar 1000hz oluyor tekrardan yaptığım ışık ayarı sıfırlanıyor. Bilgisayar hazırlanırken işlemciye bir yük verir mı ? ve bir sorum daha var. Ben bilgisayar hazırlandıktan...
  2. !Mete

Oyun yüklenirken donma-kasma normal midir?

PC Gaming Simulator oynuyordum. Oyunun menüsünde değil de asıl yerine geldiğimde donma-kasma falan oldu sonra bir daha olmadı. Sistem: RX6600. R5 5600. RAM 16 GB. Not: hiç bir parçama bir şey olmaz değil mi ? yani bir de ben savelediğm yeri bulmaya çalıştım. Bayağı save kaydet mişim. Tıklıyorum...
  3. !Mete

AMD software da işlemcimin kullanımı 51 oluyor.

Merhabalar. Hocam AMD'nin uygulaması ne kadar doğru gösteriyor bilmiyorum ama sıcaklıklara bakarken işlemcimin %51 gelmişti. Bu daha öncede olmuştu. Görev yöneticisine baktığım zaman anlık yükseliyor kullanım bunu biliyorum nedenini ama AMD'nin uygulamasını açtığım anda yükselip %51'e geldi...
  4. !Mete

1000 Hz Fare RX6600+ Ryzen 5 5600 zorlar mı ?

Hocam merhabalar. Geçenlerde bir fare aldım. (Razer DeathAdder Essential. White Edition) oyun için aldım fareyi. Bilgisayarı oyunlarda zorlar mı ?
Geri