Arama sonuçları: *

1. E

Yardım İşlemcim oyunlarda çok kullanılıyor

sadece oyunlarda girdiğimde işlemci çok kullanılıyor ve bu testi amdnin kendi yazılımındaki olan tablodan bakıyorum önceden böyle bir sıkıntı yaşamıyordum arka planda çalışlan uygulamalar yok işlemcim darboğaz olması imkansız rx 7800 xt kulklanıyorum sizce buradaki sorun nedir
  2. E

Yardım Acil yardım rdr2 de işlemcim %100 çalışıyor ve darboğaz oluyor

Acil yardım rdr2 de işlemcim %100 çalışıyor ve darboğaz oluyor eskiden oynadığım zaman hiç böyle bir sorun yaşamamıştım nedense çat diye bir anda işlemcim %100 kullanmaya başladı ve darboğaz oluşuyor ekran kartım %80 lerde kullanılıyor oyuna ilk başladığımdan 6 chaptera kadar bir sorun...
  3. E

Yardım RDR 2 de işlemcim %100 çalışıyor bu normalmi?

RDR 2 de işlemcim %100 çalışıyor bu normalmi? işelmcim %100 kullanılıyor sıcaklıklar 60-65 derecelerde çalışıyor bir darboğaz sorunu yok yüksek fps alıyorum 110 ila 130 gibi ekran kartım %99 çalışıyor ama bazı yerlerde bu kullanım düşüyor ama oyun akıcılığımı engellemiyor sadece ilemcim çok...
  4. E

Yardım Anti virüs programı işlemciyi zorlarmı

Anti virüs programı işlemciyi zorlarmı yakın bir zamanda avastda ücretsiz deneme karşılığında premum avast almıştım yanında iki program daha indirdim sonra oyunlara girerken işlemcim %80 %90 kullanılıyordu avasta premuma geçmeden önce böylebir sorun yaşamıyordum sizce antivürüs programı...
  5. E

Yardım Işlemcim oyunda %100 çalışıyor

işlemcim oyunda %100 çalışıyor dün hiç böyle bir sorun yoktu ama nedense şimdi oyunlarda %100 çalışıyor bu sorunu nasıl çözebilirim
  6. E

Yardım Oyunda işlemci %50 %60 kullanma sorunu nasıl çözülür

Yeni sistem aldım oyun için aldım içindekiler rx 7800 xt amd ryzen 5 7600 oyun olarak rdr 2 ye girdim işte msı afderburnerdan performanslarına bakarken ekran kartım %100 çalışırken işlemci %50 60 kullanılıyor ısı problemide yok bu yüzden oyundan 90 fps alıyorum bu sorun nedir düzeltilebilirmi...
  7. E

HANGİ İŞLEMCİ OYUN ANLAMINDA DAHA İYİ

AMD Ryzen 5 7600 TRAY Intel i5-13400F
  8. E

Oyun olarak hangi işlemci daha iyi

INTEL i5-13400F daha iyi yoksa AMD Ryzen 7 5700X daha iyi oyun olarak
  9. E

Oyun olarak hangi işlemci daha iyi

Oyun olarak INTEL i5-13400F daha iyi yoksa AMD Ryzen 7 5700X daha iyi
  10. E

AMD RYZEN 5 5600X işlemciyi günümüz oyunları için yeterlimi

Bir tane toplama bilgisayar topluyorum ve AMD RYZEN 5 5600X günümüz oyunlarını çalıştırabilirmi
Geri