Arama sonuçları: *

1. Oneomous

İ5 13.nesil ne zaman çıkacak (fiyat ve çıkış tarihi)

Arkadaşlar merhaba bilgisayar toplamayı planlıyorum 2 3 aydır piyasayı takip edip nasıl dizmem hakkında araştırmalar yapıyorum fakat yine sizin düşüncelerinizi ayrı bir merak ettim. 13.nesil sizce ne kadar olucak ayrıca çıkış tarihi ne zaman belli olucak Benim tahminime göre 5000tl çünkü i5...
  2. Oneomous

İşlemcimi nasıl hızlandırabilirim ?

Sorunum işlemci hakkında çok rezil hale geldi tarayıcı kullanırken kasacak kadar işlemciyi en performanslı hale nasıl çekebilirim ? İleride yeni sistem almayı düşünüyorum fakat o zamana kadar kadar maks gücünde çalışmasını istiyorum oc yapılmıyor evet ama ona benzer şeyler varsa yapabilirim İ3...
  3. Oneomous

i5 12400f vs i7 10700f

Bu 2 işlemci arasından fiyat performans olarak sizce hangisi daha avantajlı ayrıca baktığım zaman i5 daha iyi gibi gözüküyor DDR 5 desteklediği için mi acaba ddr5 ram fiyatlarından dolayı alamıcam zaten o yüzden önemli değil DDR 5 olması bu 2işlemci için m2 destekli anakart önerir misiniz ve...
  4. Oneomous

I3 10100 VS Ryzen 3 3100

1060 3gb ekran kartım var 8gb ram almayı planlıyorum 7 8 ay sonra 16 yapıcam Sizce hangisi almak daha mantıklı sebebini söylerseniz sevinirim. Oyun için alıcam
  5. Oneomous

AIDA64 Sonucum

i3 7100 ve 1050 ekran kartım bulunmakta ve biraz önce test yaptım ve Şu sonuçları aldım sizce nasıl ? Ekran kartını ss almamışım 66-67 derecelik ısı değeri gördü
Top Bottom