Arama sonuçları: *

1. mertyılmaz

UV yapmak istiyorum yardım edicek var mı?

işlemcim ısındığı için uv yapmak istiyorum ama bu konular hakkında hiç bilgim yok yardım edicek var mıdır?
  2. mertyılmaz

İşlemci valorantta 80 i gördü

Arkadaşlar stock fan ile kullanıyorum saniyelik 80 i gördü sonrasında 75-76 derecelerde çalışıyor bir sorun olur mu? İşlemcim ryzen 5 3600
  3. mertyılmaz

Sizce yarın gaming gecesinde ryzen5 3600 indirime girer mi?

evet dostlar almayı düşündüğüm işlemci ryzen 5 3600 sizce yarın indirime girer mi? Bayağıdır girdiğini görmüyorum
  4. mertyılmaz

ryzen 5 3600 stok fanı

Oyunlarda çok sıkıntı çıkarır mı? çıkarırsa 1-2 ay dayanır mı soğutucu alana kadar?
  5. mertyılmaz

R7 3700x stok fanı

İşlemcinin stok fanı oyun için yeterli midir?
  6. mertyılmaz

R7 3700x soğutma

Bu işlemciyi güzel sıcaklık değerlerinde tutmak için https://www.itopya.com/cooler-master-masterliquid-ml240l-rgb-led-fanli-240mm-islemci-sivi-sogutma-sistemi/ yeterli midir? Az miktar oc yapılabilir mi?
  7. mertyılmaz

R5 3600 ve msi x570-a pro

Arkadaşlar bu anakart ve işlemci ile ne kadar verim alabilirim işlemciden veya bu işlemciye bu anakart gereksiz mi 4.0 dan faydalanmak adına seçmiştim ama kararsız kaldım
  8. mertyılmaz

R5 3600X e sıvı soğutucu

Arkadaşlar OC yapmayı düşünmeyen birisi için sıvı soğutucu almak mantıklı mı bu işlemciye veya oc yapılmayacaksa r5 3600 seçimi daha kârlı mı olacaktır?
  9. mertyılmaz

R5 3600 veya 3600x

Arkadaşlar selamlar sizce bu işlemcilerin kendi soğutucuları yeterli midir? (Rx 5700 xt ile)
Top Bottom