Arama sonuçları: *

1. ddarkbrother

Karar verdim i7 3770 alıyorum

Arkadaşlar i5 2400'den doğan darboğaz sıkıntısına karşı karar verdim i7 3770 almaya. Bu işlemci tamamiyle ekran kartımı besler diye düşünüyorum. Yanına bir de ileride 8x2 ram ve ssd alarak sistemi upgradeleyeceğim.
  2. ddarkbrother

İ7 3770 Nasıl bir işlemci?

Arkadaşlar sistemime bu işlemciyi alsam benim ne kadar işimi görür? Öyle her oyunu en yüksek grafiklerde oynayayım gibi bir derdim yok. Sadece darboğaz sorunum olmasın yeter.
  3. ddarkbrother

İ5 3470 darboğaz sorunumu tamamen çözer mi?

Arkadaşlar i5 2400 işlemcimi satıp i5 3470 işlemci almaya karar verdim. Ekran kartım üzerindeki darboğaz sorunum bu işlemci ile ortadan kalkar mı?
  4. ddarkbrother

İ5 2400'e OC yapılır mı?

Malum darboğazın etkisi azalsın istiyorum artık. Çok önceden ram için konu çamıştım ama işlemciyi sormamıştım. Çoğu oyundan o yüzden zevk bile alamıyorum. H61 anakartım var. Sizce oc olur mu arkadaşlar bu işlemciye bu anakartta? @crazyreign @$ilentX @RevDeisDou
  5. ddarkbrother

3900X, 9600K ve 10900K arasından hangisi daha güçlü?

Arkadaşlar nedenleri ile birlikte sıralar mısınız güçlüden güçsüze doğru?
  6. ddarkbrother

3600 ve 3700x RTX 2080Tİ besler mi?

Arkadaşlar meraktan soruyorum 3600 ve 3700x işlemcileri rtx 2080Tİ'yı tam güçte besler mi?
  7. ddarkbrother

İ7 7700 RTX 2060'a darboğaz yapar mı?

Arkadaşlar bir arkadaşımın sisteminde i7 7700 var da. Rtx bir ekran kartı almak istese darboğaz yapar mı?
  8. ddarkbrother

3600 için ITX anakart önerisi

Arkadaşlar 3600 veya 3600x için en uygun fiyatlı ITX anakart nedir?
  9. ddarkbrother

İşlemci frekansım düşüyor

Arkadaşlar oyunda max işlemcim 78 derece görüyor. %100'lük bir kullanımda olmamasına rağmen oyunda kasma meydana geliyor 1-2 dakikalığına. Thorettle stop kullandım ama sabitlemedi frekansı. Sizce nasıl çözebilirim bu olayı? Sıkıntı ramlerde de değil çünkü. Sistemim imzada yer alıyor.
  10. ddarkbrother

1650 Aero yanına hangi işlemciyi tercih etmeliyim?

Arkadaşlar i5 2400 kullandığım için bir çok sıkıntı yaşamaktayım. i7 3770 alayım diyorum en kötü o da nerdeyse 800-1000 TL arası. Ne yapmamı önerirsiniz? Şuan ki sistemim imzamda yer alıyor zaten.
  11. ddarkbrother

En yüksek işlemci durumunu %80 yapmama rağmen daha fazla çalışıyor

Arkadaşlar darboğazı biraz engellemek için güç ayarlarından en yüksek işlemci durumunu %80 yaptım ama forest oynarken %100 kullanımı görüyor ve darboğaz oluyor. Önceden Forest'da böyle olmuyordu sizce ne yapmalıyım? 1594485141 Bilen yok mu yahu :*/
  12. ddarkbrother

Vatanda 3600 ile 3600x arasında ki bu fark değer mi?

Arkadaşlar Vatanda şuan 3600 ile 3600x'in arasında 342 TL fark var. Yanlış anımsamıyorsam bir kaç ay öncesine kadar fark bu kadar değildi. Sizce Vatandan alışveriş yapacak biri f/p bir sistem için hangisini tercih etmeli?
  13. ddarkbrother

R5 3700X vs İ5 10600

Arkadaşlar bu iki işlemciden hangisi daha güçlü? Aralarında ki performans farkları nelerdir?
  14. ddarkbrother

3700x kaç yıl daha kullanılır?

Arkadaşlar 3700x model bir işlemci hem oyun tarafında hemde render vs gündelik kullanımda aktif olarak kaç yıl daha tam performans sağlayabilir tahminen?
  15. ddarkbrother

İ5 2400 segmenti AMD işlemci hangisidir?

Arkadaşlar son zamanlarda çıkmış olan (son 3-4 yıl) hangi Amd işlemci modeli performans olarak i5 2400 ile kafa kafaya yarışır güç olarak?
  16. ddarkbrother

Öneri [REHBER] Her bütçeye uygun işlemci

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere her bütçeye uygun, fiyatını sonuna kadar hak eden işlemciler hakkında bir rehber hazırladık. Dolar kurunun bu denli yüksek olduğu zamanlarda yeni bir sistem toplamak isteyen arkadaşlara veya sistemini yükseltmek isteyen arkadaşlara bir fikir...
  17. ddarkbrother

İşlemcilerde bulunan çekirdek sayısı ne anlam ifade eder?

Arkadaşlar işlemcilerde bulunan çekirdek sayısı ne anlam ifade eder? Fazla olması ne gibi avantajlara sahip olur?
Top Bottom