Arama sonuçları: *

1. P

İtopya Hazır Sistemler de kutusuz işlemcinin kabını gönderiyor mu?

Arkadaşlar, PC kutusu birazcık ters bir yerde, o yüzden çıkartmadan önce bilgi almak istedim. İşlemciyi Satma durumum var bu işlemci kabını gönderiyorlar mı?
  2. P

Kutusuz İşlemciyi Satarken Zorlanır mıyım?

Hazır sistem aldığım için işlemcim kutusuz işlemci, yakın zamanda bir upgrade düşünüyorum satarken zorlanır mıyım? Birde kaça satabilirim 3500X işlemciyi.
  3. P

CTR Kullanmadan Silikon Kalitesi Öğrenebilir miyim?

Teşekkürler.
  4. P

Ryzen Master'da OC yaptıktan sonra değerleri BİOS'a mı girmemiz gerekli?

Evet Dostlar cevaplarınız için teşekkürler.
  5. P

CPU FAN Boşta 2000Rpm Çalışıyor Normal mi?

Arkadaşlar şöyle bir AIDA64 Testim var ve sistemin boşta CPU FAN'ı 2000Rpm Çalışıyor Bu bana hiç normal gelmedi yardımcı olabilir misiniz?
  6. P

İşlemcime UV Yapmalı mıyım? (Nedeni Konu İçinde.)

İşlemci Soğutucumun Boşta Çalıştığı Hız bana biraz yüksek geldi böyle olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bunun için UV yapmalı mıyım? Ya da başka bir şey mi yapmam gerekiyor. Not: R5 3500X AIDA64 Test
  7. P

CTR 1.1 beta 7 Testini Yapamıyorum

Testi yapmak istiyorum fakat her deneyişimde restart attı, BİOS'u da sıfırladım ama olmadı, CTR 1.0 beta 3 Yapabiliyorum ama bunu yapamıyorum var mı bir çözümü? R5 3500X 1608043882 @RevDeisDou @kandes22 @Sunay @keremcnsz24 1608043926 @Emir Şensoydan
  8. P

Boştayken İşlemci Sıcaklıkığım ve Fan Hızı

Boştayken Değerler: 43 Derece, 2100RPM, 1.100 Voltaj, 3.6Ghz. Değerler bu şekilde her ayar default bir şey değiştirmedim, kurduğum andan itibaren böyleydi. Değerler Nasıl Yapmamı İstediğiniz bir test var mı? R5 3500X, B450M S2H, Stok Soğutucu. Sizde değerler nasıl?
  9. P

Stok Fanım Boşta 2100RPM Çalışıyor.

R5 3500x, B450M S2H, Stok fan. Boşta 2100RPM çalışıyor herhangi bir ayar değiştirmedim default. 45 Derece
  10. P

En düşük ve En yüksek işlemci durumu.

Sistem default olarak ryzen balanced'da ve en düşük işlemci durumu %99, en yüksek işlemci durumu ise %100 bu ayarlar normal midir?
  11. P

Bugün Montajladığım işlemciden tiz çok rahatsız edici bir ses.

Arkadaşlar işlemcim r5 3500x boşta ilk açıldığı anda çok rahatsız edici bir ses yayıyor soğutucu lütfen yardım edin discord üzerinden video atabilirim.
  12. P

R5 3500X Stok Soğutucu Ses

Arkadaşlar sistemim bugün geldi fakat bir ses geliyordu tespit ettim, İşlemciden geliyor beni rahatsız ediyor normal olmadığını düşünüyorum nasıl anlayabilirim?
  13. P

Ryzen 5 3500 Fiyat/Performans olarak Ryzen 5 3600'ün yerine geçti mi?

Arkadaşlar iki işlemcinin arasında yaklaşık 600TL fiyat farkı var sizce 3500 F/P açısından 3600'ün yerini aldımı ?
  14. P

!!! 669TL İ3 10100F !!!

Arkadaşlar indirim var, yorum sizde. https://www.itopya.com/intel-core-i3-10100f-360ghz-6mb-onbellek-4-cekirdek-1200-14nm-islemci/
Top Bottom