Arama sonuçları: *

1. J

Eski bir işlemci tabanlı oyunda yüksek cache değeri FPS artırır mı?

2005 yapımı ACE Online oyununda neredeyse tamamen işlemci kullanılıyor diye düşünüyorum. Optimiasyon sorunları var ve düşük FPS alıyorum. Yüksek fps almak için r7 9800x3d gibi işlemciler etkili olur mu yüksek cache değerinden dolayı? yoksa eski bir oyun olduğu için bir katkısı olmaz mı?
  2. J

9950x3d işlemci ne zaman satışa çıkar?

incehesap şirketini aradım ve 9950x3d ne zaman gelecek diye sordum fakat yakın zamanda gelmeyecek dediler. Globalde 11-12 martta çıkması bekleniyor işlemcinin. Tahmini ne zaman türkiye'ye gelir ve fiyatı ne zaman ucuzlar?
  3. J

9950x almalı mıyım yoksa 9950x3d beklemeli miyim?

9950x3d 'nin mükemmel bir cpu olacağı söyleniyor fakat fiyat/performans olup olmayacağından şüpheliyim. çoklu ve tekli çekirdek performansı iyi bir işlemci arıyorum. hem oyun hem iş için. i9 14900k işlemcisini eledim, bu ikisi arasındayım. düşünceleriniz benim için değerli.
  4. J

20 Yıllık Oyunda FPS artması için Yüksek İşlemci mi gerekli?

20 Yıllık Airrivals oyununda i5 11400h ve RTX 2050 ekran kartımla, 40 GB ram ile düşük FPS alıyorum. Aynı anda 10 hesaba giriş yapıyorum. Daha yüksek işlemci alırsam sorunum düzelir mi? Sorun ekran kartında mıdır yoksa işlemcinin çekirdeği, önbelleği gibi özelliklerden mi kaynaklanıyor?
Geri