Arama sonuçları: *

1. hakan32

I5-14600K "Buz Gibi" Performans Rehberi: 51 Derecede 5.4 GHz Stabilite!

Beyler selamaleyküm İnternette 14. nesil çok ısınıyor, çöp falan filan diye çok konuşuluyor ama ben 12500'den 14600k'ya geçince biraz kurcaladım ve olayı çözdüm. İşlemciyi nasıl dizginledim, 50 derecelerde nasıl tutuyorum kısaca anlatayım belki birinin işine yarar. Sistem Özelliklerim...
  2. hakan32

AMD AI Max+ 395 Hakkında ne düşünüyorsunuz ??

Bekleyiş sona erdi ve AMD'nin Strix Halo APU'ları için ilk incelemeler nihayet yayınlandı. Sızıntıları ve söylentileri takip edenler için, üst düzey RDNA 3.5 Radeon 8060S iGPU'nun 40'a kadar işlemciye sahip olacağı ve bu sayede birçok ayrık sınıf mobil GPU ile aynı seviyede ham performans...
  3. hakan32

Muhasebe için Ana pc kuracağız Değerli Fikirlerinize ihtiyacım var ?

Merhaba arkadaşlar 16 bilgisayarlı bir muhasebe ve sigorta firmasına ana pc olarak Kasa topluyoruz. Üstünde Server 2024 çalışacak ve 2 tane 1000lik hat olacak Ekran kartı zaten olmayacak Depolama ağırlıklı ancak İşlem yükü fazla olacak . 3 tane Muhasebe 2 tane Sigorta Programı üstünde çalışacak...
  4. hakan32

5800x3d vs 14600K Sizce Hangi işlemci daha Güçlü 2K oyunculuk

Merhaba arkadaşlar Sizce hangi işlemci daha güçlü sadece merak ettiğimden soruyorum 2K oyunculukta Yorumlar için teşekkür ederim bu arada
  5. hakan32

Nvidia Yeni İşlemcili Workstation Mini Anakartı

Acer Veriton GN100 Yakında Laptoplarada bu çipset üzerinden piyasaya girmesi bekleniyor Oyun performasını çok merak ediyorum bakalım neler olacak. Acaba işletim sistemi Windows desteği olurmu olursa ortalık karışırmı sizce ?
  6. hakan32

5600x Overclock (120W) occt testi 95 derece

Merhaba arkadaşlar Youtube PC hocasının videolarına bakarak bazı PBO ayarlar ile Test yapayım dedim Tabi ortam sıcaklığı 30 derece şuanda Sıcaklık aldı başını gitti :) Oyunlarda 65-70 derece geziyor
  7. hakan32

Yardım 5600x (O.C 5GHZ) ile 2k da Max ekran kartı önerir misiniz? ?

Merhaba arkadaşlar Müşterimde RTX 4080 var böyle bir işlemcisi varmış taksak sorun yaşarmıyız dedi emin olamadım size sormak istedim Max 2k da hikayeli oyunlarda Hangi kartı destekler yada 4080 sıkıntı olurmu ?
  8. hakan32

Ryzen 5 5600x işlemcim Gereğinden fazla ısınıyor ?

Merhaba arkadaşlar Kendi bilgisayarımda geçici olarak 5600x işlemcisi taktım Soğutma ve termal macun çok iyi olmasına ve temas kısmınıda kontrol etmeme rağmen sıcaklıklar beni mutlu etmiyor sizce sorun neden kaynaklanıyor bilen varmı ? Rajintek zofos ultra kasam var 15 tane 120mm arctic fan...
  9. hakan32

2k da ryzen 3 4100 yanına hangi ekran kartı alınır

Soru baslikta
  10. hakan32

Işlemci değişikliği ?

Selam arkadaşlar Güzel bir teklif karşılığında 5800x3d işlemcimi sattım köşede ryzen 3 4100 işlemcim vardı onu takacam henüz montaj yapmadım soğutmada biraz fazla gelecek gibi artic 3 420mm var Overclock v.s bişeyler desemmi sizce verim alırmıyım ? Şuanda masraf yapmak istemiyorum açıkçası...
  11. hakan32

4k Oyunculukta 5800x3d Hayla çok güçlüymüş

Merhaba arkadaşlar 4k oyunculukta RTX 5090 ile test edildiğinde işlemcinin hala Çok güçlü olduğunu görmek şaşırtıyor beni
  12. hakan32

4k Hikayeli Oyunculuk için x3d işlemci gereklimi ?

Merhaba arkadaşlar x3d işlemciler genellikle 1080p de güzel sonuçlar veriyor. Peki 4K oyunlarda diğer x3d olmayan modellere nazaran Ne kadar fark var ve gerçekten bu farkı ödemeye değermi ?
  13. hakan32

Sıvı soğutma vs Hava soğutma

Merhaba arkadaşlar son dönemler çok fazla karşıma çıkıyor Kule tipi hava soğutucular Sıvı soğutuculardan daha verimli ve daha uygun maliyetlere daha iyi soğutma performansları olduğunu duyuyorum henüz test etme fırsatı bulamadım Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz. Mesela arctic 420mm sıvı...
  14. hakan32

i5 15.nesil işlemciler sizce AMD tarafında hangi işlemciye denk gelecek ?

Merhaba arkadaşlar bugün i5 14 nesil kasa topladım müşterime 240mm standart bir sıvı soğutma ile yük altında 60 dereceyi geçmiyor işlemci. Çok hoşuma gitti 15 nesil i5lerde böyle soğuk çalışırsa kendim AMD tarafını bırakıp uzun bir aradan sonra İNTEL geçmeyi düşünüyorum. Sİzce 15 nesil i5...
  15. hakan32

5800x3d 2k da RTX 4090nı beslermi ?

Merhaba arkadaşlar 5000 serisi bekliyorum aslında kafamda 5080 vardı ancak Sadece oyun için 4090nın daha iyi olduğunu söylüyorlar Oyüzden 4090 almaya karar verdim 2k da 5800x3d sorun çıkarırmı sizce ? Yada bekleyip 5080 mi tercih edeyim ne dersiniz ?
  16. hakan32

NVIDIA'NIN GİZLİ SİLAHI DPU

Nvidia dan beklentim yüksek
  17. hakan32

Stok soğutucu ile yük altında 75-80 dereceleri geçmeyen işlemciler nelerdir ?

Merhaba arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim bazı kullanıcılar için rehber niteliğinde olacağını düşünüyorum. son 5 yılda çıkan Bütün işlemciler arasında Yük altında bu sıcaklıklarda çalışabilen işlemcileri yazarsanız sevinirim.
  18. hakan32

5950x mi daha çok ısınır yoksa 5800x3d mi ?

evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
  19. hakan32

8700g sizce hangi ekran kartına denk apu ile piyasa cikacak

Ben 5700g ile 4400 MHz ram kullanarak GTX 1050 gücüne cikabilmistim bence 8700g en yüksek 3060 gücünde olacak ve GTA 6 acacak
  20. hakan32

i7 14700k vs i9 13900k ?

Merhaba arkadaşlar yeni bir projemiz var 2 işlemci arasında fiyat farkı yok sizce 4k oyunculuk için hangisi tercih edilmeli ?
Geri