Arama sonuçları: *

1. TUNC3L

Ryzen 7 5800x3d anakart uyumu

Selamlar ryzen 7 5800x3d almayı düşünüyorum ancak anakartm ASUS PRİME B450MA 2 uyumluluk sorunu yanma vb gibi durumlar olurmu?
  2. TUNC3L

Yardım Ryzen 5 3600 ısınma sorunu

Prime 95 testi yaptığım zaman 2 dakikada 90 dereceleri görüyor ve core performance boost kapalı 3.6 ghz 1.1 volt bu neyden kaynaklanıyor yardımcı olurmusunuz ,termal macunu yeni değiştirmiştim ancak anakart alınca termal macunu değiştirmedim bundan olabilirmi acaba ?
  3. TUNC3L

Yardım İşlemcim ısındığında, kendisini neden kapatmıyor ?

Selamlar ryzen master programından 1.25 , 1.35 volt aralarında 4 ghz , 4.2 ghz denemeleri yaptım ancak apply and test deyince sıcaklıklar 95-105 arası dereceleri gördü ve elle müdahale etmek zorunda kaldım sistem kendisini kapatmadı, bu konuyla alakalı biostan yapabileceğim bir ayar vb. varmıdır...
  4. TUNC3L

Yardım Bilgisayarıma bir şey Olmuşmudur

Anakartımın desteklemediği ai suite 3 sürümüyle , overclock programıyla overclock yapmak istedim sonra program fazla voltaj verdi ve bilgisayar kendini korumaya almaya kapanmaya çalışırken yanık kokusu geldi ve fişi hemen çektim bios sıfırladım tekrar taktığımda bilgisayar çalışıyor bir şey...
  5. TUNC3L

Yardım Düşük İşlemci Kullanımı Sorunu

Windows 10 , 11 Hepsini Denedim 3 Gündür Uğraşıyorum Format Attıktan Sonra Valorantta Takılma mouse çevirirken akıcılık gidiyor ve oyun donuyor fpsim 300 oldugu halde ve ayarları ultraya aldıgımda ekran kartı kullanımı %70i geçmiyor ve işlemci kullanımı %5 i geçmiyor bunun bir çözümü varmı...
  6. TUNC3L

Precision boost overdrive nedir ne işe yarar ?

Amd Ryzen 5 3600 Kullanıyorum Precision boost overdrive enable yaparsam veya max cpu performance boost vb ayarlar ne işe yarar +200 mhz performance boost basıp diyerlerini auto bırakırsak işlemcimiz yine turbo hızlara çıkarmı ?
  7. TUNC3L

İşlemci Sıcaklığım Yanlışmı Gösteriliyor ?

Merhabalar Öncelikle Sormak İstediğim CPU Diyot ve Cpu Sıcaklığı Arasındaki Farklar Nedir , Birde Anakartın Programı Cpu Sıcaklığını Gösteriyor , Afterburner İse CPU Diyot Sıcaklığını Gösteriyor ve Oyunlarda (Yük Altındayken Prime95 vb.) 85 90 95 Dereceleri Görüyor Beni Aydınlatırsanız...
Top Bottom