Arama sonuçları: *

1. O

Ryzen 7 7800x3D OC yapmalimiyim? Veya OC yapmalimiyim?

Sorum bu tesekkurler.
  2. O

Ryzen 7 7800x3d vs Ryzen 7 9700x

Bu video kafami karistirdi, ne kadar dogru?
  3. O

Yeni alinan donanim parcalarinda sorun olup olmadigi nasıl anlasilir?

Merhaba ben PC'mi yukseltecegim ve Intel'den AMD'ye gececegim dolayisiyla ankartimi degistirmek zorudnayim bir de RAM'imi degistirim svi sogutma alacagim ve aldigim tum parcalarda bir sorun olmadigini bozuk olmadigini test edebilecigim bir porgram vs. var mı mesela RAM icin Windows'un kendi...
  4. O

Ryzen 9 7900X vs i7-14700KF

Merhaba, Intel i7-14700KF almayı planlıyordum, ancak çok ısındığı söylendiği için Ryzen işlemcilere yöneldim. Fakat Ryzen’de de benzer ısınma sorunları olduğu söyleniyor. Ayrıca Intel işlemcilerin sorunlu olduğu da iddia ediliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Intel gerçekten çok mu...
  5. O

AMD Ryzen 9 7900X için hava/sıvı soğutma

Merhaba, bütçem 4-5 bin TL, ancak gerek duyarsanız 5-6 bin arasına çıkabilirim. Şunu belirtmek isterim ki işlemcinin sıcak olmasına takıntılıyım. Kesinlikle boşta iken 30-35, maksimum 40 °c'nin altında, yük altında iken 70 °c'yi geçmemeli. Bir de nedir bu sıvı soğutma merakı falan diye sıvı...
  6. O

Ryzen 7 7800x3D vs Ryzen 9 7900X

Merhaba ilk başta Intel 14700KF almayo planlıyordum ancak çok ısındığı ve bazı sorunları olduğu gerekçesi ile birçok kişi Ryzen alın demiş bende öyle yapacağım ancak bu ikisi arasından hangisini almalıyım bilemedim oyun olarak tek Roblox oynuyorum arasıra genelde oyun oynamam bilgisayarımda...
Geri