Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

AM5 işlemci olarak ne almalıyım?

Video edit öncelikli ama oyunda oynayacağım. Ryzen 7 8700f nasıldır? Normalde 5 7500f alacaktım ama 8. nesilde uygunmuş
  2. RevenKalr

7500f e indirim gelir mi?

Selam dostlar, sistem topluyorum ve 7500f işlemci alacağım. Bu işlemci şuan kutusuz fanlı 6400 lira, indirim kovalarsam minimum ne kadara alabilirim? 3 taksite böldürüp almayı düşünüyorum
  3. RevenKalr

ThermalRight Helios Laptop uygulama ve sıcaklık testi (Konu güncellendi)

Thermalright Heilos termal pad aldım. Laptopa önceden sürdüğüm mx-6 pumpout olmuş ve pubg gibi bir oyuna girdiğim gibi 95 derecelerdeydi, onu temizleyip bunu yapıştırdım, yapıştırmadan önce 15-20dk buzdolabında bekletmenizi öneririm, takması çok daha kolay oluyor. Sıcaklıklar örnek vermem...
  4. RevenKalr

AJ159 mousepadin belli bölgelerinde takılma yapıyor

Yeni aldığım ajazz aj159 white modelinde Valoranta girdiğimde farkettim, mousepadin belli bölgelerinde takılıyor kaydırırken. Elimdeki razer deathadder v2 mini ile denedim hiç bir sorun yok. 2 mousepadde de belli bölgelerde oluyor. Sensör ayarı vesaire yok mu bunda nasıl düzeltebilirim
  5. RevenKalr

AM4 için en iyi işlemci

Hem Render hem Oyun için en iyi işlemci nedir am4 sokette? Editörlük için ekipman topluyordum, yanımda taşımak için bir laptop aldım. Kasayıda belki güçlendiririm diyorum. Elimde, B450m s2h - rx7600 8gb - R5 5600 4.3ghz 1.2v - 16gb ram li bir kasam var Sizce bu kasada neleri değiştirebilirim...
  6. RevenKalr

İdeapad gaming3 işlemci sıcakliğı normal mi?

Dostlar 3 yıllik bir laptop var elimde, dün içini açtım fanları temizledim mx6 termal macun sürdüm. cinebench r23 testinde maksimum 90 dereceyi gordu. Ve oyun indirirken falan pc fan açıyor, islrmci 70 derecelere çıkıyor, oysaki sessiz moda almistim. Ekran karti hic isinmiyor ama islemci...
  7. RevenKalr

5600h işlemci değiştirilebilir mi?

Lehimli işlemci mi, 5800h ile değiştirebilir miyim? İkinci el laptop aldım video edit gibi işler için, içerisinde 5600h var, 5800h ile arasında çok fark var mı? Yükseltilebilir mi?
  8. RevenKalr

I5 10300h nasildir 2. el laptop

Dostlar 2. el laptop bakiyorum bir suredir aklimda 5600h vardi ama anlasamadim kimseyle biriyle anlastim, acer nitro 5, i5 10300h ve rtx3060 after effect gibi işlerde birde oyunlarda islemciden sıkıntı ceker miyim?
  9. RevenKalr

5600 için undervoltaj rehberi var mi?

Selam Dostlar, yks senesi oldugundan uzun suredir bilgisayar kullanamiyorum ve overclock ile ilgili ayarlari hatirlamiyorum. Ucuza alabiliyorken 5600 alayim dedim ama yaninda dark diye bir fan ile geliyor. Bu islemciyi stok fan ile 4.4ghz de dusuk bir voltajda 80 dereceyi gecmeden kullanabilir...
  10. RevenKalr

5600 ün yanındaki bu fan soğutur mu?

https://www.teknobiyotik.com/amd-ryzentm-5-5600-3-5ghz-turbo-4-4ghz-6-core-12-threads-35mb-cache-am4-islemci-fanli.html Ben bu işlemciyi sipariş ettim ama yanında amd stok soğutucu değil dark diye bi soğutucu gözüküyor. Bu soğutucu hakkında fikri olan var mı? stok soğutucudan kötü müdür?
  11. RevenKalr

Fanli r5 5600 onerisi

Fanı olan en uygun ryzen 5 5600 ün linkini atabilir misiniz?
  12. RevenKalr

Hangi işlemci warzone da 144fps verir?

Arkadaşlar r5 5600 144 sabit verebilir mi, yoksa daha üst bir modele mi ihtiyaç var? AM4 platformunda öneriniz nedir Ekleme: veremiyormuş :(
  13. RevenKalr

Ryzen 5 3600 ne kadar darbogaz yapar?

Arkadaslar rx7600 aldim, islemcim ryzen 5 3600 4.2GHz 1.2v hikaye oyunlarinda besler diye dusunuyorum fakat warzone gibi oyunlar da ne kadar darbogaz yapar? Drop yedirir mi?
  14. RevenKalr

R5 3600 ne kadar eder?

Arkadaslar 7 ay garantisi devam eden 1.2v 4.2ghz de sikinti cikarmayan r5 3600 ikinci elde ne kadar eder? Stok sogutucu ile oyunlarda 50-65 derece arasi
  15. RevenKalr

R5 3600 Undervoltaj cinebench error veriyor

Arkadaslar bios dan yapmadan once ryzen masterdan 4.2ghz ve 1.15v ile 10dk aida64 yaptim pc kapanmadi ama cinebenchr23 e gecinde application error hatasi verdi voltaji 1.2 ye cikardigimda hata vermedi. Aidada kapanmayip cinebench de neden boyle yapiyor? Birde bir sorum olacak b450m s2h da...
  16. RevenKalr

3600 e U.V nasıl yapılır

Arkadaşlar yakın zamanda 3600 işlemciye geçtim, stok soğutucu ve mx 4 ile kullanıyorum. Valorant da sıcaklıkları değişiyor bazı maçlarda 55 derece bazı maçlarda 58-64 derece arası. Test yaptım silver slikon çıktı bu işlemciye performansdan kaybetmeden Nasıl/Ne kadar u.v yapabilirim?
  17. RevenKalr

1600 AF a overclock yapmak için wraith prism yeterli mi?

Arkadaşlar 1600 af ı overclocklamak için wraith prism yeterli mi yoska t6 ultra mı almalıyım? t6 ultra kasamda çok büyük durur ve tipi hoşuma gitmiyor o yüzden wraith prism alayım diyorum nediyorsunuz?
  18. RevenKalr

1600 Af Ile 3600 Takasında Üstüne Ne Kadar Eklemem Gerekir?

Arkadaslar bende Ryzen 5 1600 Af modelli islemci bulunuyor. Bunu ikinci elden ryzen 5 3600 ile takas yapsam ustune ortalama ne kadar eklemem gerekir. Veya bunu kaca satip ustune ne madar ekleyip alabilirim? Garanti kutu fatura hersey var islemcimde sikinti yok, 6 ay once almistim islemciyi.
  19. RevenKalr

Sizce 5600x mi almalıyım yoksa ekran kartı mı?

Arkadaşlar bu yaz ya da 2023 başlarında Blender ve After effect ile ilgili bir iş yapacağım ve İmzadaki sistemime bir yükseltme yapmak istiyorum. Aklımda 5600x veya rtx 3050 var fakat şöyle bir şey de var rx 6600 veya indirimle düşürürsem 6600xt de olabilir ki bunlar olursa çok daha iyi olur...
  20. RevenKalr

R5 1600 vs R3 1200 af hangisi daha iyi?

arkadaşlar Ryzen 5 1600 14nm mı yoksa Ryzen 3 1200 af mı valorant vs. oyunlarda daha iyi performans verir? 1200 af mimarisi daha iyi diye biliyorum hangisi daha yüksek fps verir? çoklu çekirdekte tabii ki 1600 daha iyidir ama tekli çekirdek oyun performansı konusunda 1200 af geçebilir mi?
Geri