Arama sonuçları: *

1. Sagopa Kajmer

AMD Garantisi İade Onayı Verdi O Ne Demek

Dostlar dün yazmıştım garantiye göndereceğim diye. Bugün Koyuncuoğlunun ilgilendiğini öğrendim ama AMD için numaraları yok bilen varsa yardımcı olabilir mi
  2. Sagopa Kajmer

R5 5600 Garantide Kabul Edilir Mi

Dostlar arkadaşımda R5 5600 var ve geçen günlerde bozuldu, o yenisi aldı bende tamir ettirip onu almak istiyorum. Sorun şu bilgisayar açıldıktan biraz sonra siyah ekrana düşüyomuş. Sizce sorunu ne olabilir, garantisi var, garanti kabul eder mi
  3. Sagopa Kajmer

Fan ve İşlemcinin Arasında Başka Bir Sıkıntı Mı Var

Dostlar başlık biraz yanlış galiba ama Rdr2 oynarken işlemcinin fanı anlık durup devam ediyo hiç durmamış gibi hani 1ms falan duruyo o durunca oyunda anlık takılıyo sebebini bilen varmı. sıcaklık ile ilgili değil, darboğaza giriyo onuda biliyorum ama neden fan milisaniyelik duruyo
  4. Sagopa Kajmer

R5 5500 V R5 5600 Hangisini Almak Daha Mantıklı Sizce

Dostlar A770 ekran kartım var biraz geç aldığım için ekran kartını işlemci eski kaldı yeni işlemciye geçmek istiyorum ama pek param yok R5 2600 işlemcimi satıp üstüne biraz ekleyip işlemci yükseltmek istiyorum ama hangisini almalıyım bilmiyorum dediğim gibi çok param yok 5500 ile 5600 arasında...
  5. Sagopa Kajmer

A770 Ekran Kartıyla Çalışacak AMD İşlemci Tavsiyesi

Şuan kullandığım R5 2600 çok dar boğaz yapıyo a770 i destekleyecek en iyi cpu hangisi bütçe maks:8k ama daha uygunu olursa sevinirim
  6. Sagopa Kajmer

5 2600 İŞLEMCİ İYİ Mİ

BU işlemci iyi mi
  7. Sagopa Kajmer

3600 mı 4600 mi

dostlar bu yaz bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve pişman olmak istemiyorum o yüzden eylül ayında ki 4600 ü mü beklemeliyim siz ne dersiniz
  8. Sagopa Kajmer

İtopya ryzen 5 3600 kutuluda fan varmı

İtopya ryzen 5 3600 kutuluda fan varmı
Geri