Arama sonuçları: *

1. Revntron

Yardım Ryzen 3 2200G Kaça Satılır?

Arkadaşlar merhabalar ben işlemci değiştirmek istiyorum Ryzen 5 3600'e geçeceğim elimde temiz Ryzen 3 2200G işlemci var akakçe'deki fiyatlarda en düşük 2000 TL olarak gözüküyor kaça satabilirim?
  2. Revntron

Wraith Stealth CPU Soğutucu Çıkarma Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar şuanda kullandığım işlemci AMD Ryzen 3 2200G bu işlemci soğutucuyu en sağlıklı şeklide nasıl çıkartabilirim ve işlemcinin üzerindeki termal macunu nasıl silebilir büyük ihtimal kurumuştur 2 senedir değişmedi temiz ve sorunsuz bir şeklide bu işlemciyi çıkartıp AMD Ryzen 5 3600...
  3. Revntron

Bu Ekran Kartı Nasıl?

Arkadaşlar incehesap gaming gecesinden RTX 2060 alacağım aşağıda bıraktığım linkteki kart nasıl Asus Dual RTX2060 A6G EVO modelin ismi sıcaklık değerleri nasıl kullanan varsa oc yapıldığında sorun çıkartıyor mu yani genelde oyunlarda sıkıntı çıkartıyor mu yanına Ryzen 5 3600 alacağım stabilite...
  4. Revntron

Ryzen 5 3600 İle Ryzen 5 2600 Arasındaki Fark?

Arkadaşlar ryzen 5 3600 ile ryzen 5 2600 arasında ne kadar fps farkı var gerçekten çok fark oluyor mu birde benim anakartım MSI A320M Grenade bu anakart ile uyumlu olduğu yazıyor ama bilemedim bütçemide zorluyor yanındaki stok soğutucuda o işlemciye göre hafif kalmış gibi sizce değer mi bütçeyi...
Geri