Arama sonuçları: *

1. ErselMert

Hwinfo Hakkında SST Nedir ?

Merhaba arkadaşlar yeni laptop aldım ve hwinfo ile baktığımda resimle belirttiğim kırmızı şeyin ne olduğunu bilmiyorum ve nasıl aktif edileceği hakkında desteğiniz rica ederim lenovo ideapad 3 i5 11300 H modelidir.
  2. ErselMert

3800x Soğutucu Önerisi Verir misiniz

Merhabalar yardımlarınızı rica ederim dostlar Bütçe 1000 TL Kasa ve sistem bilgim imzamdadır
  3. ErselMert

Overclock Sonrası Prime95 Test Hatası Ve Testi İptal Etmesi (Yardım)

Arkadaşlar işlemcime overclock yaptım prime95 testi 8. dakikasına geldiğinde testi kapattı ve şöyle yazılar çıkmaya başladı anlayan arkadaşların yardımını rica ederim,
  4. ErselMert

Ryzen 7 3700x Rtx 3060 ile arasında darboğaz olur mu ?

Merhaba dostlar sorum başlıktadır yardımlarınızı bekliyorum
  5. ErselMert

R5 2600 RTX 2070 Besleye Bilir mi ?

dostlar sorum konu başlığında recep rtx 2080 rahat besliyor diyor şuan bir ekran kartı almak istiyorum ve almışken iyi bir şey alayım diye düşünüyorum sizin yorumlanırız nedir video aşağıda
  6. ErselMert

R5 2600 overclock yaptım bir sorun varmı ?

arkadaşlar değerlerim nasıl bir sorun var mı 1.206 da 3.9 yaptım yada yapabilmişmiyim ?
  7. ErselMert

R5 2600 4 GHZ OVERCLOOK İLE HANGİ EKRAN KARTLARINI DESTEKLER ?

Sorum üstteki gibidir arkadaşlar
  8. ErselMert

R5 2600 Değerleri iyi mi ?

R5 2600 değerler iyi mi? sizce ?
  9. ErselMert

R5 2600 2.8ghz Hızla Çalışıyor Sebebi Nedir ?

arkadaşlar merhaba normalde işlemcim 3.6 3.7 lerde çalışırdı en kötü 3.4 altına inmezdi bugün kontrol ettiğimde böyle bir şey gördüm sebebi nedir sizce ? Biostan ayarları fabrika ayarlarınada getirdim hala sonuç aynı altta çalışan uygulamada yoktur.
  10. ErselMert

R5 2600 Hangi Ekran Kartına Kadar Destekler ?

Arkadaşlar 5500xt var elimde bir sorunum yok fakat kardeşime pc toplamayı düşünüyorum 5500 xt yi kardeşime vericem ama ben ne alırsam dar boğaz olur olmaz bilmiyorum
  11. ErselMert

R5 2600 Overclok Yapmak İstiyorum.

Arkadaşlar dün itibari ile wright prism aldım ve overclok yapmak istiyorum aslında pek gerekli olduğunu da düşünmüyorum işlemci 3.7ghz dan aşağı çalışmıyor, fakat overclok yapmayıda düşünmüyor değilim lakin nasıl yapacağımı bilmiyorum anakartım B450M S2H ekran kartım XFX RX 5500 XT 8gb sizce...
  12. ErselMert

1600 AF nin 2600 ile Arasındaki Fark Nedir ?

Baya dır kafama takılıyor 2600 sonuçta 2.nesil bir işlemci af ise eskiyi yeniye çevirme mantığı kullanılmış ve arada azda olsa 2600 var ve 1600 af oc yapılınca uçuyor filan deniyo 2600 oc yapılmıyor mu neden 2600 aşağılanıyor bilgi verebilecek var mı ?
Top Bottom