Arama sonuçları: *

1. Mithril

Yardım Bios sıfırlamadan overclock geri alma

İşlemciyi overclocksuz haline getirmek istiyorum acaba biosu tamamen sıfırlamadan nasıl stock haline getirebilirim. Anakart gigabyte ab350 gaming.
  2. Mithril

Cinebench değerlerim nasıl?

Multicore testini yapmadan önce işlemci 4,2ghz 1.335v idi ama mavi ekran aldığımdan mecbur 1,35 e çekmek durumunda kaldım çünkü işlemci acayip şekilde takoz. Değerler bana düşük geldi siz ne düşünüyorsunuz? Bütün değerler bu arada.
  3. Mithril

Ryzen 5 3600 overclock için yardım lazım.

Şuanda ryzen master ile deniyorum overclock ayarlarını doğru bir ayar bulunca biostan yapacağım zaten. Şuan 4,3 ghz 1,4 da deneyince bile mavi ekran yiyorum. Acaba silikonummu çok kötü yoksa birşeyi yanlışmı yapıyorum. Bu arada stress testini cpu z den yapıyorum.
  4. Mithril

bu işlemcim için hangi ekran kartını almalıyım

elimde intel core duo e7400 acaba bu işlemciye en fazla hangi ekran kartını takabilirim csgo tarzı oyunlarda darboğaz yapmadan?
  5. Mithril

Yardım athlon x2 260 ve gt710 sıkıntı çıkarırmı?

arkadaşlar elimde gt710 var x2 260 alırsam darboğaza uğramadan oyun oynayabilirmiyim? veya önereceğimiz işlemci varmı?
  6. Mithril

Sempron 145 + GT 710 darboğaz olur mu

elimde amd sempron 145 işlemci var sanırım 1 core 1 thread 2.80 ghz de çalışıyor gt 710 1gb takarsam darboğaz olurmu?
  7. Mithril

Öneri r7 290 a işlemci öneri

arkadaşlar r7 290 alcam hangi işlemciyi önerirsiniz
Top Bottom