Arama sonuçları: *

1. ahmetefeckr

Ryzen 5 5600x 80 derece

Writh prism soğutucu kullanıyorum işlemcim god of war oyununda 80 derece çok mudur ?
  2. ahmetefeckr

Yardım Oynadığım oyunlarda takılma sorunu

arkadaşlar normalde bf 4 oynarken her şey full de %99 gpu %80 cpu kullanımı oluyor ama ikide bir gpu %0 vuruyor oyun takılıyor 2-3 sn sonra geliyor bunun sebebi nedir ?
  3. ahmetefeckr

Yardım Düşük İşlemci Hızı Sorunu

pc yi açtığımda bazen böyle işlemci hızı aşırı düşşük oluyor pc kasıyor yeniden başlatınca düzeliyor sizce sorun n eolabilir
  4. ahmetefeckr

250tl işlemci soğutucu

önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  5. ahmetefeckr

amd stok fanı ses sorunu

amd stok fanını kullanıyorum ama fan sesli çalışıyor bunu nasıl çözebilirim öyle tozlanma durumu olduğunu sanmıyorum 3 aylık daha ama ses çıkartıyor
  6. ahmetefeckr

Aliexpreessten işlemci anakart alımı

Aliexpresste uygun fiyata güvenilir satıcıfan bir işlemci anakart paketi buldum yaklaşık 587 kişi oylamış ama anakartın bios pilini çıkarıp yolluyorlar sizce bundaki amaç nedir bu tüm anakartlarda geçerli
  7. ahmetefeckr

İ9 10850k iyi bir işlemci mi

Ryzen 5 3500x kullanıyorum 3500tl bütçem var yeni işlemci alacaktım bu işlemci çok iyi geldi anakartıda satıp işlemciyle intele dönebilirim sizce işlemci nasıl
  8. ahmetefeckr

Skywalker 5A Sistem için Hangi İşlemciyi Seçmeliyim ?(r3 3100vs r5 1600af)

Bu iki işlemciden hangisi tercih edilmeli fiyatlar aynı https://www.gamegaraj.com/urun/skywalker-5a/ Kuzenim bu sistemi almak istiyor hangi özelleştirmeler yapılmalı fiyat 6300 üstüne çıkamaz işlemciyi 10400f yaptık 6300tl oldu işlemcide ne yapalım
  9. ahmetefeckr

Ryzen 5 3500X'ten Ryzen 5 5600X'e yükseltilir mi?

1500tl cebimde naklitim var biriktirdiğim Ryzen 5 3500x işlrmcimi satıp elimdeki parayı koyup ryzen 5 5600x alabiliyorum Sizce değer mi alacağım işlemci yükselttiğime değecek midir
  10. ahmetefeckr

2800tl amd işlemci önerisi

neden sadece amd olduğunu söyliyeyim anakartım amd bütçe belirttim para hazır işlemci söyleyin sipariş vereceğim
  11. ahmetefeckr

5000TL Bütçe ile AMD İşlemci Önerisi

5000tl bütçe ile hem oyunda hem yayın için iyi işlemci ne alınabilir (amd olsun anakartım amd)
  12. ahmetefeckr

3000tl işlemci önerisi

ryzen 5 5600x vs ryzen 7 3700x ikisinden birini alacağım oyun oynuyorum aynı zamanda yayında yapacağım ne önerirsiniz birde 7600tl ekran kartı öneriniz varsa yazabilirsiniz
  13. ahmetefeckr

3000tl bandında en f/p işlemci

@Abdullah Hacıgül hocam bir bakarsan ne tavsiye edersin iyi forumlar
  14. ahmetefeckr

işlemci yükseltme önerisi

arkadaşlar iyi forumlar elimde ryzen 5 3500x var birde 1000tl nakiitm var zatıp üstüne 200 ekleyip ryzen 5 5600x alabilirim değer mi yoksa monitör mü alayım (monitörüm 1080p 60hz)
  15. ahmetefeckr

R5 3500x neye upgrade olur

Rx 5700xt ekran kartım var kenardada 500 dılar param var b450m s2h anakart var neye upgrade edilir bütçenin hepsini harcamadan
  16. ahmetefeckr

işlemci mi yükselteyim monitör mü alayım

1080 p 60hz bir monitörüm var hali hazırdada 1000tl param var ryzen 5 3500x i satıp ryzen 5 5600x e para biriktirip alınır mı yoksa bu ilmeci yeterli monitör mü alınır
  17. ahmetefeckr

ryzen 5 3500x işlemcime overclock yapma

overclock yapmayı bilmiyorum ama çok istiyorum kendim yapabilir miyim bu işlmei yoksa birine mi yaptırmam gerek ya da bilen biri adımları sayarsa iyi olur
  18. ahmetefeckr

bilgisayar hata verdi ctr açınca bakar mısınız

diagnostic e tıklayamıyorum az önce tıkladım sistem hata verdi yeniden başladı sorun ne sizce
Top Bottom