Arama sonuçları: *

1. StjeR

Bilgisayar güncellemek için tavsiye

Arkadaşlar merhaba, birkaç gündür forumda darboğaz sorunum için yardım istiyordum teşekkür ederim cevap verdiniz. Bilgisayarımı toptan güncellemeye karar verdim. İmza ve hakkında bölümünde PC özelliklerim yazıyor, şuan ekran kartımı kullanacak oyunlarda drop yiyorum darboğaz kaynaklı ve bundan...
  2. StjeR

İşlemcim Darboğaz Yapıyor

İ5 7500 ve RX580 var bende, işlemcim ekran kartını kullandığım oyunlarda %10-%15 arası darboğaz yapıyor fakat anakartın desteklediği en yüksek işlemci i7 7700. Anakart ve İşlemci değiştirecek bütçem de yok :( Önerebileceğiniz bir şey var mı?
  3. StjeR

Termal Macun Önerisi

I5 7500 Kullanıyorum ve termal macun bittiği için 1 yıla yakındır yenileyemedim. Ağır oyunlar oynamadığım için normalin üstüne çıkmadığı sürece sıcaklık çok önemli değil. Ucuz ama çok üzmeyecek bir termal macun önerebilir misiniz?
  4. StjeR

I5 7500 RX 580 ile Darboğaz yapıyor.

Merhaba arkadaşlar, I5 7500 İşlemcim ve Msi Z270 Gaming Plus anakartım var. Kendi isteğimle değil uygun geldiği için pc'yi bu şekilde aldım, ekran kartım Sapphire RX580 Pulse 8GB. Ekran kartımın kullanımında aşırı derece bir darboğaz yok asıl sıkıntı o değil zaten, maximum %10luk bir kayıp...
  5. StjeR

İşlemci kullanımım çok yüksek

i5 7500 işlemcim var, ekran kartım Sapphire Pulse RX580 OC. Yeni çıkmış veya pc zorlayan oyunlarda (Cod, PUBG veya yeni Hikaye türü oyunlar) %90 kullanımın üzerine çıkıyor. Özellikle COD'da sürekli %95 lere çıktığı için discordda sesim kesiliyordu, adeta eziyet çekiyordum. Bu kullanım değerleri...
  6. StjeR

Ryzen 5 PRO 3400G Neyin nesi?

Normal Ryzen 5 3400G'den ayrı satılan bir işlemci. Son zamanlarda itopyada karşıma çıkıyor ve normal işlemci ile arasında bir fark göremedim, bu "PRO 3400G" neyin nesi?
  7. StjeR

i5 7500 voltaj düşürme

Merhaba arkadaşlar, i5 7500 işlemcim var. Kasanın yan kapağı açık olmasına rağmen oyunlarda bazen 70 derecenin üstünü görebiliyorum. Voltaj ayarlarında bir fazlalık olabileceğini düşündüm, bu işlemci için ideal voltaj ayarını bilen var mıdır? Sistem özelliklerim; MSI Z270 Gaming Plus I5 7500...
  8. StjeR

İşlemci ve anakart değişim önerisi

Merhaba arkadaşlar, I5 7500 işlemcim ve Msi Z270 Gaming Plus anakartım var, arada yayın açıyorum fakat işlemci yayınlarda yetersiz kalabiliyor (çekirdek ve thread sayısından olduğunu düşünüyorum) zamanında pc ucuz geldiğinden dolayı ryzen yerine intel aldım, sorularım sırasıyla şu şekilde...
Top Bottom