Arama sonuçları: *

1. Brysf

Yardım 9700X Bios ayarları nasıl olmalı

B850 tomahawk anakart ryzen 7 9700X 5070 ekran kartıyla en stabil bios ayarlarını söyler misiniz
  2. Brysf

Yardım İşlemci dahili Gpu ile oynamak zarar verir mi ?

Sistemimi şuan ekran kartsız kullanıyorum ekran kartını 1 ay içinde alacağım 5070Ti düşünüyorum ryzen 7 9700X tek başına kullanıyorum valorantta war thunderda 45 dereceyi geçmiyor işlemci valorantta 200 war thunderda 90fps alıyorum böyle kullansam bir zararı olur mu işlemciye falan
  3. Brysf

Çözüldü✓ Tray İşlemcilerin Silikon Kalitesi düşük mi oluyor ?

7800x3d veya 9700x almak istiyorum kutulu almak istiyorum ama çok pahalı tray işlemciler hakkında silikon kalitesinin düşük olduğu ve daha çabuk arızalanabildiğini duydum doğru mu ?
  4. Brysf

Çözüldü✓ 7800x3d vs 9700x

Performansları birbirine çok yakın ve 9700x çok daha serin çalışıyor sizce hangisi alınmalı 2k Oyunculuk için
  5. Brysf

Yardım Sıfır İşlemcide Termal Macun İzi Var ?

1 yıldır kullandığım 7500f işlemcim sorun çıkardığı için değişime gönderdim işlemci değişimi yapılıp bana gönderildi fakat üstünde termal macun izleri var sizce kullanayım mı yoksa tekrar satıcıya ulaşıp değiştireyim mi ?
  6. Brysf

İşlemci Kullanıldıktan Sonra İade Alınır mı ?

bilgisayarımdaki sorunu bulmak için soruna neden olan parçaları değiştirip deniyorum psu ekran kartı ram ve ssd deneyebildim yakınımlarımdan alarak sorun devam ediyor geriye işlemci ve anakart kaldı parçaları sorun da şöyle bilgisayarım kapanırken veya yeniden başlatılırken aniden ekran donuyor...
  7. Brysf

Çözüldü✓ Termal Macun Değişimi Sonrası İşlemci Isınıyor

arkadaşlar şuanda octt üzerinden cpu testi başlattığımda 75 dereceye çıkıyor termal macunu nohut büyüklüğünde ortaya koyup soğutucuyu çapraz sıkarak yavaşça monte ettim önceden testte 55 dereceyi geçmiyordu yardımcı olur musunuz işlemci boşta 35 derece oyundaysa 45 dereceyi geçmiyor şuan fakat...
  8. Brysf

Çözüldü✓ İşlemci Boştayken Yüksek Frekansta Çalışıyor

dostlar işlemci boştayken sürekli yüksek frekanslarda çalışıyor işlemci sıcaklığı çok iyi 35 derecelerde fakat sürekli yüksek frekansta çalışıyor çözümünü bulamadım yardımcı olur musunuz bu normal bir şey mi yoksa güç modu dengelide kullanıyorum
  9. Brysf

İşlemci Güçlendirme Kiti Alınır mı ?

arkadaşlar bilgisayarı toplayalı 1 yıl olacak nerdeyse artık termal macun değişmeyi düşünüyorum aslında sıcaklık değerleri çok iyi ama yine de değişmek çok iyi olur yük altında 55 derece bile olmuyor işlemci termal macun değişirken bu güçlendirme kitini almak mantıklı olur mu sizce çok hoşuma...
  10. Brysf

Yardım Chipset Sürücüsü Güncel mi Nasıl Anlarım ?

nerden yükleyeceğim ve güncel olup olmadığını nasıl anlarım sistemim imzada var
  11. Brysf

Çözüldü✓ Masaüstünde İşlemci Kullanımı %100 Gözüküyor

görev yöneticisinden baktığımda işlemci %100 kullanıyor gözüküyor neden böyle oldu acaba bilgisayara virüs bulaşmış olabilir mi nortondan defalarca tam tarama yaptım hiçbirşey çıkmadı
  12. Brysf

İşlemci Sıfır mı Yoksa 2. El mi Nasıl Anlarım ?

dostlarım ryzen 5 7500f alacağım en ucuz amazonda buldum ama satıcıya pek güvenemedim ikinci el olup olmadığını nasıl anlarım ? https://amzn.eu/d/cVPBYx9
Geri