Arama sonuçları: *

1. G

Ryzen Master'da Bir Problem Mi Var?

Arkadaşlar PC'yi sıfırlamadan önce bu hızlarının tıpatıp aynısını işlemci 1.19v da ancak yiyordu. Önceden DSR ile kullanıyodum şimdi normal 1080p bir etkisi olur mu bilmem ama arada aklıma gelen tek fark bi sıfırlama bi de DSR. Ryzen Master'da sorun olabilir mi? Yani oyuna girdiğimde direk atar...
  2. G

Yardım İşlemcim Eriyecek Neredeyse ?! (Sıcaklık Problemi)

Arkadaşlar işlemcim neredeyse eriyecek fortnite da 83 derece gördü SADECE 1 TURDA, sonra bi OCCT açıyım dedim 10 SANİYE içerisinde 95 derece. ne yapmalıyım ilk aldığım gün aynı occt de 84,75 i geçimyodu 10 dakikada şimdi saniyeler içinde 95 görüyor Çok sıkıntılı bir durumdayım lütfen yardımcı...
  3. G

Teknobiyotik Sistem Sipariş Hakkında

arkadaşlar bu teknobiyotik te win10 home deneme ve montaj istedim şimdi ss lerdeki şekilde yazıyor. o zaman bileşenler stres testine sokuluyor mu o testler yapılıyor mu
  4. G

R7 2700x O.C Stok Soğutucu Yeterli Mi

hocam ben R7 2700x i sistemim elime geçince 4.0 ghz e çekeceğim dolayısı ile voltajı da artıracağım.4.0 ghz de stok soğutucu soğutabilir mi? r5 3600 ünkinden iyi bir fan diye biliyorum
  5. G

3600 ile 3070 Darboğaz

arkadaşlar 1) 3700x 3070 e 1080p de darboğaz yapar mı 2) 3600 ile 3070 sistem dizip 1080p monitörde oynasam para 3700x e yetene kadar sisteme bir zararı var mı darboğazın? işlemciye ekran kartına fln zarar verir mi
  6. G

Ryzen 3.Nesil ve Çıkmayan 4.nesil

hocam ben b450 r5 3600 sistem alxam mesela 4.besil ryzende soket değişir mi anakart değiştirmem gerekir mi yani 1598045872 am4 yerine başka bişi olur mu
  7. G

Intel i7 vs Intel i5

hocam meraktan soruyorum da i7 herhangi bir işlemciden güçlü bir i5 işlemci var mı varsa hangi modeller
  8. G

Intel'in işlemcileri hakkında bilgi

Hocam bu ürün kodlarının sonunda k,f,h vesaire oluyor ya o ne hangisi daha iyi
Top Bottom