Arama sonuçları: *

1. Zaquare

Yardım AMD Ryzen 5 19mb ve 16mb

Benim önceden aldığım 19mb olarak faturada yazıyor fakat garantiden gelicek garantide 16mb olarak gözüküyor farklı model mi yolluyorlar sizce ?
  2. Zaquare

AMD Raid Driver Kurmam Şart Mı ?

Amd Ryzen 5 2600 kullanıyorum dün anakartıma raid driver gelmiş bunları biosdan yüklemem şart mı şartsa nasıl yüklerim.
  3. Zaquare

İşlemci stok fanını kasanın başka bir bölümüne takmak mümkün mü ?

İşlemci stok fanını kasanın başka bir bölümüne takmak mümkün mü sizce ben işlemcimin stok fanını çıkartacağım bir kaç güne gelince kargo yeni fan aldım sizce kasanın üstü olur başka biir yeri olacağını zannetmiyorum daha yer kalmadı da üstüne stok fanı bir şekilde montajlanabilir mi ?
  4. Zaquare

Yardım Snowman x6 kasama sığacak mı ?

Kasa modelim xigmatek glare 7a anakartım b450m pro m2 v2 https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/snowman-x6-cpu-sogutucu-fan-kirmizi-P306018612 bu modeli alamayı düşünüyorum sizce kasama sığarmı sorun yaşar mıyım kaliteli bir fan mı?
  5. Zaquare

Snowman T6 Ultra vs Snowman X6

Sizce hangisini almalıyım hangisi daha iyidir T6 mı yoksa X6 mı ?
  6. Zaquare

İşlemcim 90 derece

Ryzen 5 2600 işlemci kullanıyorum sadece scrap mechanic adlı oyunda 90 derecelere geliyor stok fan var fakat diğer hiç bir oyunda bu kadar ısınmıyor kasaya el değmiyor maalesef ve korktuğumdan oyundan çıktım.
Top Bottom