Arama sonuçları: *

1. osman4242

Ryzen 5 5600 işlemci stok fan

Arkadaşlar işlemciyi yeni aldım fakat kutusundan fanın mangalı eğik çıktı bi sorun olur mu? 5 dk falan prime test yaptım 80nin altına düştü sonra oyuna girip çıktım 2 3 dk ve Max 90a kadar çıkmış derecesi. CBS boost kapalı ve 42 MHz ye ayarladım. Voltaj 1100 Llerde. Acaba fan dan mı kaynaklanıyor
  2. osman4242

Yardım Boşta 67 derece yanıyor

Arkadaşlar macunu yenilemekten bi hal oldum artık. Ryzen 5 3600 kullanıyorum. Cbs kapatıp kontrol ettiğimde 3600 mhz de boşta 53 derecede çalışıyor. Cbs kapalı 4200 mhzde ise 67 derecelerde çalışıyor. Stok fan kullanıyorum. Stres testine dayanmıyor. Da2 sistem kullanıp derecesi normal olan var...
  3. osman4242

Yardım ryzen 5 3600 macun yenileme

arkadaşlar iyi forumlar. 8 9 aydır kasa temizliği yapmamıştım. bugün yeni bir macun ile temizlik yaptım. cooler master mastergel v2 ile. cbp kapattım ama cs go ya girdiğimde 76 dereceye kadar çıkmış. genelde 65 dolaylarında takılıyor sıcaklık. stok fan kullanıyorum boşta biosta 63 derece...
  4. osman4242

Yardım CTR işlemci optimizasyon testi

Herkese hayırlı ramazanlar. Forumlarda gezerken şuan işlem yapan programın tavsiyesini gördüm. İlk testi yapmaya başladığımda weak system cooling diye uyarı verdi ve bende macununu falan tekrardan yenileyip pc yi açıpişleme başladım. Başlamadan önce bios ayarları defaulta aldım diye hatırlıyorum...
  5. osman4242

Yardım ryzen 5 3600 pc kapanma sorunu

arkadaşlar t6 ultra soğutma takmıştım soğutma başarısız olduğu için iade ettim ve stok fanı taktım ve şimdi prime 95 testinde kapanıyor. cpu core ratio 38 cpb kapalı diğer bütün ayarlarım defaultta. Canım çok sıkıldı napcam şimdi :(( zarar mı verdim acaba pcye
Geri