Arama sonuçları: *

1. UzunKing

Öneri Uygun fiyatlı kaliteli termal macun önerisi

İşlemcimin termal macununu yenileyeceğim bunun için uygun fiyatlı ve kaliteli bir ürüne ihtiyacım var önerileriniz için teşekkürler.
  2. UzunKing

Öneri Bilgisayarıma hangi işlemci ve anakartı alabilirim?

Şu an Asus Dual GTX 1660 SUPER ekran kartına sahibim H310 m k prime anakart ve i5 9400f im var. Bu ay elime biraz para geçecek onla bir takım upgrade yapmak istiyorum. Çok pahalı şeyler önermeyin olabildiğince f/p olsun. Şu an aklıma olan B450M + 3600 düşünüyorum. Sizler ne önerirsiniz?
  3. UzunKing

İşlemcilerde ölü soket ne oluyor?

Mesela bende i5 9400f var, ölü soket diyorlar. Tam olarak ne demek oluyor?
  4. UzunKing

2000 TL İşlemci ve Anakart Tavsiyesi

2000 e kadar bütçem var. Yayın yapıyordum AC Oddysey yayını, yayının kastığını fark ettim. Bir de i5 9400f kullanıyorum ölü soket bir işlemci. 2000 i hiç aşmasın hatta 2000 TL bile olmasın. Anakart+İşlemci tavsiyesi istiyorum. İşlemciyi yayın yaparken kullanacağım eklemeyi unutmuşum.
  5. UzunKing

İşlemciye yük binmesi iyi bir şey mi?

İŞLEMCİ ODAKLI oyunlarda mesela R6S gibi, işlemciye yük binmesi iyi bir şey mi?
  6. UzunKing

Macun değişimi ne kadarda bir olur?

PC mi geçen yılın ramazan sonunda aldım o günden beri hiç termal macun değiştirmedim. Hangi aralıklarla macun değiştirmeliyim?
  7. UzunKing

İ5 9400F işlemcimde turbo boostu açınca işlemcim ısındığından dolayı fan sesi yükseliyor

Arkadaşlar stock fan'ım var, turbo boostu açıyorum fakat stok fan yetmediğinden dolayı sanırsam ısınıyor ve fan sesi yükseliyor daha iyi soğutabilmek için ama ben çok rahatsız olabiliyorum. Napabilirim?
  8. UzunKing

Sanallaştırma (VT) açsam bir sorun olur mu?

Bir sorun olur mu ve performans artışı olur mu? işlemci gerekli oyunlarda özellikle rainbow six siege
  9. UzunKing

Darboğaz olupta fps in yüksek olması bir sorun yaratır mı?

Bazı oyunlarda darboğaz oluyor ama fps yine 90-110 benim için iyi bir fps değeri ama dediğim gibi darboğaz oluyor, bu sorun yaratır mı?
  10. UzunKing

İ5 9400f hangi ekran kartına kadar besleyebilir?

soru başlıkta
  11. UzunKing

i5-3570 mi daha iyi Amd Phenom II X6 1100T mi?

bi arkadaşım Amd Phenom II X6 1100T ye geçti eski işlemcisi buydu sordu bana hangisi daha iyi diye bende bulamayınca buraya sorayım dedim
  12. UzunKing

İşlemcim 2.90 GHz olmasına rağmen 3.90 GHz lere kadar çıkıyor

işlemcim imzamda yazıyor. Olay şu benim işlemcim 2.90 GHz de çalışıyor ama bu aralar 3.90 GHz e çıkıyor sebebi ne olabilir? antivirüs taramaları temiz 1600017917
  13. UzunKing

İşlemci bazen %90 kullanımlara çıkıp 3.90 GHz e ulaşıyor

s işlemci %90 kullanımlara kadar çıkabiliyor diğer şey ise işlemcim 2.90 GHz olmasına rağmen 3.20-90 a kadar çıkabiliyor çıkınca kasadan fazla fan sesi çıkıyor
Geri