Arama sonuçları: *

1. ~~Kamuran

İşlemci sıcaklık değerleri nasıl?

Arkadaşlar 2 gün önce r5 3600 işlemcime T6 ultra takmıştım. Aida64'te 91 derece görmüştü. O gün oyunlarda test etmiştim BF4 falan GTA5'te vardı. 73 74 arası geziyor. Anlık olarak 83 84 çıkıyordu, sonra 75 falan düşüyordu hızlıca. Dün ve bugün RDR2 oynuyorum ultra grafiklerde. Bugün 65 74 arası...
  2. ~~Kamuran

İşlemci Stok fan normal fan olarak kullanılır mı?

Arkadaşlar R5 3600 işlemci fanını değiştirmiştim, aklımda takıldı. O demir metal çıkartsak daha sonra kasaya montelesek, anakartta yazıyor diye hatırlıyorum. CPU fan1 ve yanında cpu fan 2 yazıyor diye hatırlıyorum oraya uyumlu zaten. Oraya taksak olur mu? :D
  3. ~~Kamuran

İşlemci sıcaklık değerleri normal mi?

Arkadaşlar, RDR2 oynuyordum 2-3 saattir oynuyorum sıcaklık değerleri göz attım. Genellikle 73 76 arası. Ama bazen anlık yükselmeler olabiliyor. Bu ilk 1 saat olmadı, oldu da 79 falan olmuştu. Biraz önce baktım 2 saatin sonu falan anlık olarak 83-84 oluyor sonra düşüyor yeniden 73 74 e. Ultra...
  4. ~~Kamuran

İşlemci test sokma

Arkadaşlar, r5 3600 işlemcinin stok fanından kurtuldum bugün. T6 ultra taktım ama bi test falan yapmak istiyorum. Önceden furmark'tan CPU Burner testini sokmuştum kapanmıştı sistem. Oradan mı yapmalıyım?
  5. ~~Kamuran

Çözüldü✓ T6 taktıktan sonra böyle bi mesaj

Arkadaşlar böyle bir hata verdi? Ne yapmalıyım?
  6. ~~Kamuran

Chipset güncelleme nasıl yapılır?

R5 3600 işlemci driver nasıl kurulur, nasıl güncellenir. Ryzen master diye program indirmişim en son, daha sonra bir şey yapmamıştım. 1596485266 Yani internetten yazdım falan kendi işlemcimin ryzen master programını indirdim :D
  7. ~~Kamuran

İşlemcinin oyun üzerindeki etkisi nedir?

Arkadaşlar, r5 3600 stok fan ve RTX2070S sistemim var. Oyunlar da fazla ısındığı için t6 ultra aldım almasına da. Şöyle oyunlara bir gireyim ayarlardan bir şeyler yapar. Oynarız T6 ultra gelinceye kadar. Pubg lite girmiştim. Ultra - 1080P 94 derece görmüştü. Grafikler en düşükte 84 85 diye...
  8. ~~Kamuran

İntel ve Amd grafik ayarları

Arkadaşlar laptop'ım intel'di. Mesela masaüstünde sağ tık yapınca seçeneklerde intel grafik ayarları ve ekran kartım olan amd seçenekleri çıkıyordu. Şimdi Masaüstü pc'mde sağ tık yapınca NVDIA denetim masası çıkıyor ama işlemci için bir şey çıkmıyor. Sürücü falan mı indiriliyor nasıl indiriliyor...
  9. ~~Kamuran

Yardım İşlemci sıcaklığı sorunum

Arkadaşlar artık biriniz yardımcı olsun, R5 3600 işlemcim var ve mb511 kasam var 650w 80+ psulu aldım vatan üzerinden. İşlemcim çok ısınıyor hatta fark etmedim pc yeniden başlatınca uyarı verdi öyle fark ettim. 87 değil daha sonra 94 kadar çıktı, Afterburner de en fazla 67 falan öyle diğer türlü...
  10. ~~Kamuran

Yardım İşlemci sıcaklığı sorunu?

Oyunda cpu böyle gözüküyor msi kendi uygulamasında böyle? Anlamadım niye böyle?
  11. ~~Kamuran

Yardım Cpu overheating uyarısı

Arkadaşlar pc yeniden başlatmıştım, alttaki şey yazdı foto çekemedim yeniden başlattım şimdi çektim, böyle bir uyarı veriyor. Cpu sıcaklığım 55 derece görmüştüm en fazla daha önce 45 derece görmüştüm? 1596094784 .. 1596094819 Çevirdim ve cpu aşırı ısınma uyarısı! Lütfen cpu soğutucusunun...
  12. ~~Kamuran

İşlemci kablosu nereye takmalıyım?

Arkadaşlar elimde r5 3600 ve stok fanı var kablosunu nereye takacağım bilmiyoum forumda bir arkadaş konusunda 2 kısım takacağım birşeyler demişti kasam argb falan ben nereye takmalıyım? Msi b550 a pro 1596012141 ..
  13. ~~Kamuran

Stok fan termal macunu zarar görmüş müdür?

Toplamış olduğum sistemlerin parçalarını inceliyordum. R5 3600 kutusunu açtım daha sonra fanını inceledim falan elime aldım, alt tarafını çevirdim nasıl bisi diye dokunmuştur hafiften 2 parmak izi gibi bisi kalmıştı zarar olmuş mudur?
Top Bottom