Arama sonuçları: *

1. O

Düşük Güçte Mavi Ekran ?

Arkadaşlar 3600 işlemçi kullanıyorum bu işlemçiyi ben işletim sistemi üzerinden dengeli güç moduna aldığım zaman hata veriyor performans moduna aldığım zaman herhangi bir sorun olmuyor çok karmaşık bir konu ama başıma geldi bu konuda görüşü fikri olan arkadaş var mı ? anakart: Asus tur pro...
  2. O

3600 işlemçi için en iyi voltaj

Arkadaşlar bildiniz gibi 3600 çok ısınan bir işlemçi bu işlemçi için ben 1.15 voltaj veriyorum 4.2 ghz daha iyi voltaj ayarını bulan var mı bu işlemçi için veya önerdiniz bir aralıkta voltaj değerleri var mı anakart : Asus tuf pro gaming b450
  3. O

Yardım Kendi Kendine reset atıyor bilgisayar

Arkadaşlar 2. defa format attım aynı sorun devam ediyor kendi kendine mavi ekran veriyor bilgisayar böylr bir hata yazıyordu
  4. O

Yardım Amd 3600 overclok yapılmıyor

Arkadaşlar işlemçim amd 3600 biostan voltaj ve ghz hızı ile oynadığım zaman kendine reset atıyor ve açılmıyor amd Master yazılı ile kendine reset atıyor ayarları uygulamıyor Bu konuyu nasıl çözüm sağlayabilirim Asus tuf pro b450 anakart 3600 işlemçi 650w xiğmatek 80+ psu 1660 gtx gaming...
  5. O

100-800 TL Arası Kule Tibi Soğutucu

Arkadaşlar işlemcim 3600 kullanıyorum hem sessiz çalışması hem performans olarak iyi olması istiyorum kule tipi işlemçi fan öneriniz var mı ?
  6. O

AMD 3600 ISI SICAKLIĞI

AMD 3600 ISI SICAKLIGINI DAHADA DÜŞÜREN VAR MI ? :D
  7. O

Yardım Amd 3600 anlık Takılma Sorunu

Arkadaşlar amd 3600 işlemçi kullanıyorum anlık takılmalar yaşıyorum bir anda donuyor gibi sesde cızırtı geliyor ama 1 sn sürüyor anlık o kadar hızlı sürüyor ki neyden olduğunu bulamıyorum anakart: Tuf Pro Gaming B450 Ssd:Samsung 970 evo m2 ssd Kasa : xiğmatek İstanbul Not : bios güncel tüm...
  8. O

işlemçi düşük franksta calışıyor

arkadaşlar amd 3600 kullanıyorum işlemçi cok düşük franskta calışıyor
  9. O

Led sw nereye takılmalıdır

Xigmatek led kontrol nereye takılmalıdır kasadan elle ile kontrol etmeye yarıyor
  10. O

M2 ssd 40 Sn Açılıyor

Arkadaşlar Samsung Evo 970 m2 ssd kullanıyorum Bilgisayar 40 sn açılıyor çok geç acılışdaki proğramların hepsini kapatmama rağmen 34-40 saniye arası değişkenlik gösteriyor
  11. O

Bios Güncellemesi Olmuyor

Arkadaşlar ASUS TUF B450-PRO GAMING AMD B450 Socket AM4 Ryzen DDR4 4400(O.C)MHz M.2 Anakart kullanıyorum bios güncellemesi yapıyorum her şey yolunda gidiyor ama güncelleme yapılmasına rağmen anakart üzerinde eski sürüm gösteriyor bunun nedeni nedir flaş ve internet üzerinden güncelleme denendi...
  12. O

Amd ryzen 3600 yüksek ısı

Arkadaşlar 3600 işlemçi kullanıyorum önce stok soğutucu ile kullandım baktım 95 dereceye kadar görüyordum ve oyunlarda anlık takılmalar oluyordu 2 saat içinde Bilgisayarı geri kapatmak zorunda kalıyordum sonra gittim kule tipi soğutucu aldım baktım halen 85 dereceye kadar uzun kullanımda 90...
  13. O

Amd 3600 çok ısınıyor ?

Arkadaşlar amd ryzen 3600 işlemçiyi kullanıyorum sıvı soğutma kullanıyorum Rampage AQUA120-RGB Tek Fanlı 395 x 120 x 27 mm Su Soğutma İşlemci Soğutucu halen sıcaklıklar beklediğim değil stres testine sokuyorum 1 dakkada 85 dereceyi görüyorum overclok filan yapmadım
  14. O

Amd Ryzen 5 3600 İşlemci Stok Fana Yapıştı

Merhaba arkadaşlar 😃 Amd ryzen 3600 kullanıyorum stok fan yetersiz olduğunu düşündüm ve sıvı soğutma almaya karar verdim kasadan stok fanı çıkartmaya çalıştım stok fan ile beraber çıktı işlemçi bir zarar vermemiş ama bu nasıl bir olay anakartta bir şey yok 🤔 tekrardan kontrol için garantiye...
Top Bottom