Arama sonuçları: *

1. Ozan GÜNER

İşlemci kullanımı boşta %+80

Resimde görüldüğü gibi pc boşta hiçbir şey açık değil ama %17-19-25-81-100-17 gibi dalgalı bir şekilde değişkenlik gösteriyor ne yapmam gerek *-*
  2. Ozan GÜNER

İşlemci değerleri, ısı, voltaj ayarları

Merhabalar. Ryzen 5 3600x işlemciye sahibim ve son zamanlarda cyberpunk ck3 gibi oyunlarda 80 dereceleri görmeye başladım ( eskiden 70-72 dolaşırdı) boşta 65 leri görmeye başladığında voltaj değerleriyle oynama gereği duydum (eskiden hepsi otomatikti) ve görselde ki gibi rastgele deneye deneye...
  3. Ozan GÜNER

İşlemci ve ekran kartı derecesi

Arkadaşlar Balanced modda işlemcim 75 dereceyi görüyor cpu fan 3500 rpm de çalışıyor ve baya rahatsız edici derecede sesli çalışıyor silent modu deneyim dedim ve 1600 rpm ye düştü baya sessiz evet ama sıcaklık derecesi artması gerekirken 55 derecelerde çalışıyor anlam veremedim sessiz modda...
  4. Ozan GÜNER

Geldi gönlümün efendisi 🥰

Arkadaşlar sizce fiyatı kaç olur ve şimdi satın alma ekranında tüm bilgileri doldursam aşağıda fiyat 1667 yazıyor ama saat tam 22.00 da satın al desem indirimli mi alırım
  5. Ozan GÜNER

R5 3600x hakkında...

3600 e t6 ultra soğutucu almak gerekiyordur 3600x alsam soğutucu almaya gerek varmı :)
  6. Ozan GÜNER

R5 3600x İndirimi Hakkında

Kaça düşerse alınır
  7. Ozan GÜNER

R5 3600x Sıcaklık

R5 3600 de sanırım ısı sıkıntısı varmış 3600x de varmı
  8. Ozan GÜNER

Cpu daki bu ısı farkı neden

Top Bottom