Arama sonuçları: *

1. R

Çözüldü✓ işlemci kullanımım 100% hiçbirşey yapamıyorum

görev yöneticisi bu şekilde ve ne program açabiliyorum ne başka bişey kasma ve donmalar var bilgisayarımda virüs vs yok işlemcim 5600x neden kaynaklanıyor olabilir taskları da görüntüleyemiyorum ne olduğunu göreyim
  2. R

işlemci ghz sabitleme laptop

arkadaşlar merhaba elimde asus marka bir laptop var. e tabi yıllar geçtikçe performansı düşmüş. ben de bu laptopu kullanmak istiyorum prizde de olsa fark etmez. batarya durumu %80 de. işlemcisi i7 7500u gt 920m ekran kartı var. işlemci ghz olarak 1.10- 1.90 larda dolaşıyor normalde 2.7 olması...
  3. R

Tpm 2.0 nasil acilir

Win 11 yuklemek istiyorum bilgisayarimda tpm var bunu nasil acarim asus anakart 3600 islemci
  4. R

İşlemci UV yardim acil

Offset modda 4200 GHz yaptım ama voltajı 0.0400 yapacak iken bu şekilde öldü bı değer ile devam edeyimmi
  5. R

işlemcime uv yapacağım yardımcı olurmusunuz

4.2 ghz 1.14v yeterli oluyor fakat nasıl yapabileceğimi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz bi hata çıksın istyemiyorum @kandes22 @RTX3070 @RevDeisDou dünkü yaptıgım testte plat çıkmıştı fakat biosta bir sorun olduğunu düşünüyordum açıkçası hiç oynama yapmasam bile sistem hazır olduğu için itopya...
  6. R

ctr testi bitmek bilmiyor

oc vs yok ne zaman biter @kandes22 @RevDeisDou
  7. R

amd 3600 pin sayısı ne kadar

3600 de toplamda kaç pin var
  8. R

işlemci pinlerim yamuldu

işlemciyi soğutucusunu takarken işlemci yerinden çıktı ve 5 tane pin yamuldu onları düzelttim ve geri yerine taktım şuan bilgisayar çıkarıyor fakat sorun yaratırmı bunu merak ediyorum şu ana kadar sıkıntı olmadı sistem daha yeni zaten en az 5 6 yıl kullnırım bu süreç içersinde bir problem...
  9. R

işlemci soğutucu motntajında işlemci çıktı !

biraz önce yazmıştım soğutucu takacağım diye stress testini yaptım 20 dk sonra çıkartırken işlemci soğutucuyla birlikte geldi okadar korktumki 7.500 TL lik sistem pinler yamulmuştu eldivenimi taktım pinleri kırmadan tek tek düzelttim ve yerine taktım işlemciyi montajı yaptım şuan Allaha şükür...
  10. R

işlemci soğutucusu montajı yaparken işlemci çıktı

biraz önce yazmıştım soğutucu takacağım diye stress testini yaptım 20 dk sonra çıkartırken işlemci soğutucuyla birlikte geldi okadar korktumki 7.500 tl lik sistem pinler yamulmuştu eldivenimi taktım pinleri kırmadan tek tek düzelttim ve yerine taktım işlemciyi montajı yaptım şuan Allaha şükür...
  11. R

amd ryzen 3600 soğutucusunu değiştireceğim yardımcı olabilirmisiniz

stock soğutucusu çok sesli çalışıyor ve ısınma problemi var o yüzden bende değiştirmeye karar verdim nasıl takılacağını vs herseyi biliyorum fakat işlemcinin termal macunu yeni olduğu için eskisini çıkarırken işlemci yerinden çıkabilirmiş çıkarırken çıkmaması için çözüm yolu varmı yada işlemciye...
  12. R

işlemci de ram mhz desteği nedir

işlemcii alacaktım fakat seçtiğim ram 3200 mhz idi 2600x e baktıgımda ram desteğinin yaklaşık olarak 3000 mhz olarak gordum biraz saçma geldi açıkçası yani benim şu an 3600 için 300 tl fiyat odemem mantıklı olurmu 3600 un desteklediği ram desteği ise 3200 mhz testlerde ise 3600 mhz kullanılsa...
Geri