Arama sonuçları: *

1. trakyalimuhafazakar

Çözüldü✓ i5 4670 ile nasıl overclock yapabilirim?

Merhaba, GTX 970 ekran kartı kullanıyorum ve çoğu oynadığım oyunda bu işlemci ile darboğaz yaşıyorum. Darboğazı azaltmak ve performansımı arttırmak için Overclock yapmak istiyorum. Fakat hiç deneyimim yok bu konuda. İşlemcimin ısı değerlerini uzun süredir takip ediyorum. Boşlarda 25-30 derece...
  2. trakyalimuhafazakar

Ekran Kartı'nın kullanıldığı oyunda işlemci çok etkili midir?

Dostlar bazı benchmark testlerinde bazı oyunlarda GPU'nun %100 kullanıma, işlemcininse %30 hatta daha aşağı değerlerde gezdiğini gördüm. GTX 970 ekran kartı alacağım ve izlediğim benchmarklarda bendeki işlemciden farklı bir işlemcinin kullanıldığını gördüm ve işlemci kullanımı dediğim gibi...
  3. trakyalimuhafazakar

VALORANT oynarken CPU aşırı ısınıyor

Arkadaşlar termal macunumu sürekli kontrol ediyorum ufacık dahi kuruma yok. Fanları toz vs arasına girdiğinde sürekli sürekli temizliyorum. VALORANT oynarken işlemcim 89 dereceleri buluyor bu yüzden oyunda takılmalar olmasa bile oyun sesi anlık olarak gidiyor geliyor. Stok fan kullanıyorum...
  4. trakyalimuhafazakar

İşlemci Overclocklanmış Mı?

Arkadaşlar işlemcim 3.40 GHZ frekans değerine sahip ama sol kısımda göründüğü üzere 3.70 gibi değerlerde çalışıyor. Bilgisayarıma overclock yapmadım BIOS ayarlarken bir hata yaptığım için mi böyle oldu? PC overclocklanmış mı? Isı sorunum da var genel olarak sebebi sizce bu mudur?
Geri