Arama sonuçları: *

1. E

İşlemcim kaç yılında üretilmiş nerden bakabilirim?

Soru başlıkta sinerjiden 1 ay önce topladım ryzen 5 3600
  2. E

İşlemci Overclock çekirdekleri kullanamamadan anlayan yazabilir mi?

Ryzen 5 3600 4.2 GHz sabitledim 77 falan görüyor ama prime95 small testte 2. ve 5. çekirdekler %1le-%5 arasında kullanılıyor voltageyi yükseltincede sistem 97 falan görüyor ne yapmalıyım?
  3. E

Sizce değerler nasıl işlemci overclocktan sonra?

Ryzen 5 3600 işlemci daha yeni overclock yaptım 1.100 Voltajda 4.2 GHz e sabit 10 dakikalık bi yukarı sağda gördüğünüz tikli olanların testi aynı anda. Zaten çoğu şey yukarı sağda var sizce değerler nasıl? Yapmam gereken bir şey var mı? Anakart gigabayt b450m s2h sadece frequencyle voltageyi...
  4. E

Ryzen 5 3600 Overclock bios ayarları yardım

gigabayt b450m s2h anakartım var bios ayarlarını napalıyım
  5. E

Sizce voltaj ayarı yapayım mı?

Bu hem ekran kartı hemde işlemci testi beraber açıldığında çıkan sonuç 3.56 GHz çalışıyor youtubeda falan rastladım voltaj ayarı yapılmazsa performans düşüşü yaşanır birkaç ay sonra falan diye ama ben korkuyorum hem pek bilgim yok hemde yanlış yaparım diye bide ekran kartın gigabayt yapın...
  6. E

Prime95 test ve ekran kartı test değerleri

Ekran kartım 76 78 derece gibi bir şeydi 3.56GHz işleci sizce voltaj ayarına gerek var ı?
  7. E

Prime95 Test Değerleri

Şuan 5 dk oldu 62 derece oldu 3.56 GHz kullanıyor bir şey yapmama gerek var mı sizce voltaj ayarı falan yapayım mı?
  8. E

Kutulu vs tray ryzen 5 3600

https://www.sinerji.gen.tr/amd-ryzen-5-3600-s Bu 2 si arasındaki fark kutusu dışında ne garanti süreleri kaç yıl nerden bakabilirim kutulu almak daha mı mantıklı montaj hizmeti satın aldım zaten ne fark eder kutlu alsam.
  9. E

Ryzen 5 3500x İçin Soğutucu

Sizce bu işlemciye sıvı soğutma almama gerek var mi? Hem oyun oynayacağım hem de 3D tasarım yapmak istiyorum. Sıvı soğutma olarakta COOLER MASTER ML240L RGB Fanlı İşlemci Soğutucusu
Geri