Arama sonuçları: *

1. ıcewallowyou

İşlemci degerlerim nasıl ?

Arkadaşlar 3 aydır R5 3600 kullaniyorum ama bisey farkettim 4.2ghz ye cikmiyo yani cikiyo tekrar dusuyo fan t6 ultra var en fazla 80 dereceyi gördüm kasamin hava akisi kötü nedir dusunceleriniz
  2. ıcewallowyou

İşlemciye %100 yük nasıl bındırebılrıım

Arkadaşlar t6 ultra aldım ve işlemcinin %100 yükte kaç derece oldugunu gormek ısıtıyorum nasıl yapabılrıım
  3. ıcewallowyou

Ryzen 5 3600 İçin T6 Ultramı Yoksa Amd Wraith Prism

Arkadaşlar soru Başlıktaki gibi Benim kendi Pc m için düşünüyorum 3 Tane fan var içerdeki havayı dışarı veren bütçede sıkıntı yok
  4. ıcewallowyou

Core Performance Boost nedir nasıl kapatılır

Arkadaşlar Benim bir ryzen 5 3600 işlemcim var cok ısınoy bunun nasıl kapatıcam bide Core Performance Boost nedir yani ne işe yarıyor
  5. ıcewallowyou

Ryzen 5 3600 İşlemcide 80 90 derece arası normal mi ?

Arkadaşlar Başlıktanta gordugunuz gıbı soru bellı %50 %60 yükte bu dereclere cıkıyo ıslemcım bide bu ıslemcı kac dereceye kadar normal calısa bılıyo yani işte 102 dereceye kadar normal sonrası sıkıntılımı sımdıden tesekkurler
  6. ıcewallowyou

İşlemci Fanını Nasıl Hızlandırırım ?

Bende Ryzen 5 3600 var bide üst fanda var ama nedense cod ww2 oynadıgımda 80 derece oluyor bi anda 90 oluyo 3 4 saniyeligine sonra geri 80 e iniyo bu işlemcinin fanının hızını nasıl artırırım ?
  7. ıcewallowyou

Amd Ryzen 5 3600 işlemcilerde 80 derece sıcaklık iyi mi??

Arkadaşlar Merhaba Ben 1 Hafta Önce İlk defa Kasa topladım Kasada Ryzen5 3600 ve Rx5600xt Pro var 8gbram var ama onu 16 ya yukselticem butce kısıtlı oldugundan kıstım ben mesal codww2 oynadıgımda full grafikte 80derece ekran kartı sıcaklıgı 82 83 derece işlemci sıcaklıgı oluyo fan hızıda %25 fan...
Top Bottom